Spanyol foci

Három csapat jobb nálunk csupán - Simeone

Az Atlético Madrid mestere döntött jövőjéről, miután az elmúlt hetekben volt ideje gondolkodni.

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-vereséget követően igen feldúltan nyilatkozott Diego Simeone. Az Atlético Madrid sikeredzője azt mondta, időre van szüksége, hogy átgondolja a továbbiakat, amelyből akár arra is lehetett következtetni, hogy elfogadja valamelyik másik európai topcsapat hívását és öt év után elhagyja a Matracosokat. Az elmúlt hetekben azonban gondolkozott a jövőjét illetően, és immáron higgadt fejjel nyilatkozott.

"Ilyenek vagyunk, mi argentinok. Első felindultságunkban mondunk ezt-azt. Nagyon fájt az újabb vereség, de az ilyen fájdalmakból lehet táplálkozni és tanulni is. Hiszem, hogy kevés csapat jobb, mint mi a világon. Évek óta kiegyensúlyozottan futballozunk, magas szinten vagyunk, de még van hová fejlődnünk. Kizárólag a Barcelona, a Real Madrid és a Bayern München jobb nálunk, senki más" - mondta Cholo.

Az internetes fogadóirodák ezzel nem teljesen értenek egyet, hiszen a Bajnokok Ligájára öt csapatot is esélyesebbnek tartanak Griezmannéknál. A már említett trió mellett a Manchester City és a PSG sikerére is nagyobb esély van.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Barcelona 3.75
Bayern München 5.00
Real Madrid 5.50
Manchester City 13.00
PSG 15.00
Atlético Madrid 17.00
Juventus 17.00
Borussia Dortmund 26.00