Magyar válogatott

Az Eb egyik magyar hősét kitették a csapatból

Nem számít Stieber Zoltán szolgálataira a Hamburg, erről a német klub vezetőedzője beszélt a helyi lapnak.

Bár az osztrákok ellen szerzett góljára az egész világ felfigyelt, úgy tűnik ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy Stieber Zoltán meggyőzze kenyéradóját a folytatásról. A 27 éves támadó középpályás 2014-ben a Fürth csapatától igazolt a nagy múltú Hamburghoz, ahol első szezonjában 25 bajnokin is szóhoz jutott, a második idényben viszont már nem számolt vele a szakmai stáb és a tavaszi szezonra kölcsönadta a Nürnbergnek. Stieber a Bundesliga II-ben szereplő gárdánál sem váltotta meg a világot, mindössze hat meccsen kapott bizonyítási lehetőséget, ez idő alatt pedig egy gólt szerzett. 

Brunno Labbadia, a HSV vezeteődzője a Hamburger Morgenpostnak adott interjújában beszélt a játékoskeretet érintő változásokról és így Stieber Zoltán sorsáról is. "Stiebert eladjuk. Sajnos Nürnbergben nem igazán használta ki a lehetőségeit, de éppen ezért is örültem annyira, az Eb-n szerzett góljának. Zoltán egy jó srác, megfelelő képességekkel, remélem talál majd magának egy jó csapatot" - nyilatkozta a tréner. 

Stiebernek tehát csapatot kell találnia. A jelenleg pihenését töltő középpályásnak jövő nyárig szóló szerződése van a Hamburggal, a transfermarkt.de adatai alapján pedig piaci értéke 600 ezer euró körül mozog. 

[2148258] 2016-06-14 18:00:00 Ausztria - Magyarországx;