Anglia

Meglepő névre fogad szinte mindenki - valóban ő lesz a szövetségi kapitány?

Jürgen Klinsmann szorzója brutálisan csökken, úgy tűnik, ő lesz az angol szövetségi kapitány.

Tovább folytatódnak a találgatások, hogy vajon ki veszi át az Eb után búcsúzó Roy Hodgson helyét az angol válogatott kispadján. Az egyértelmű favorit eddig az utánpótlást irányító Gareth Southgate volt, valamint felmerült Arséne Wenger és Alan Shearer neve is, ám az egyik angol bukméker szerint az amerikai válogatottat dirigáló Jürgen Klinsmann ülhet le a Háromoroszlánosok kispadjára.

"Az elmúlt napokban több fogadás érkezett be Klinsmannra, így joggal tekintjük őt erőteljes favoritnak. Nagyon jó mérlege van a rangos tornákon, az amerikai csapatból is egy ütőképes, erős gárdát varázsolt" - mondta Alex Donahue, a buki analitikusa.

A szakember szerint a fogadók tudhatnak valamit... "Több, mint a fogadások 80%-a érkezik be Klinsmannra, a fogadók szerintem tudnak valamit. Ráadásul keddig nem is szerepelt a fogadási opciók között, nem is vettük számításba az ő lehetséges érkezését. Teljesen esélytelenként 34-szeres szorzóval indult, most azonban Southgate után a második legvalószínűbb opció, 4-5-szörös szorzóval lehet rá fogadni" - mondta Donahue.

A fogadóiroda azt is elárulta, hogy a legmagasabb tét eddig egy 135 dolláros volt, ami 11-szeres szorzóval érkezett Klinsmannra. "Az egyik legnépszerűbb fogadási esemény napok óta. Hihetetlen!" - fejezte be Donahue.

Ki lesz az angol válogatott következő (állandó) szövetségi kapitánya?
Jürgen Klinsmann 6.50
Glenn Hoddle 7.00
Gareth Southgate 9.00
Sam Allardyce 9.00
Eddie Howe 13.00
Arséne Wenger 13.00