EURO 2016

Meddig szenvedi el magát Portugália?

  • hatharom.com

Két nap szünet után folytatódik az Eb: az első negyeddöntőben két veretlen gárda, Lengyelország és Portugália csap össze.

Már az elődöntős szereplés a tét a franciaországi Európa-bajnokságon, csütörtök este Marseille-ben pedig kiderül, melyik válogatott lesz ott elsőként a négy legjobb csapat között. Lengyelország és Portugália is komoly nehézségek árán jutott túl a nyolcaddöntőn, hiszen mindkét együttes hosszabbításos csatában, sőt a lengyelek csak büntetőpárbaj után harcolta ki a negyeddöntőt.

[1695472] 2016-06-30 21:00:00 Lengyelország - Portugáliax

A néhány nap szünetnek köszönhetően a csapatoknak volt módjuk arra, hogy valamelyest rendezzék a soraikat, és kipihenjék a fáradalmakat. A portugál válogatottban például André Gomes és
Raphaël Guerreiro is felépült sérüléséből, így a luzitánok teljes kerettel várhatják a párharcot, de hasonló a helyzet a lengyeleknél is, ahol visszatérhet az eltiltását letöltő Bartosz Kapustka és a kapus Wojciech Szczesny játékára is van némi esély.

Ki jut tovább?    
Lengyelország Portugália
TippmixPro@2.20 TippmixPro@1.60

A veretlen csapatok csatájában a bukmékerek Portugáliától tartják esélyesebbnek a továbbjutása, ám az oddsok folyamatosan közelednek egymáshoz. A két együttes négy évvel ezelőtt egy barátságos mérkőzésen találkozott egymással, és bizony nem túl biztató, 0-0-s eredmény született. Az Eb-n mutatott teljesítmények alapján egy döntetlenre most is komoly esély van, hiszen Portugália például mind a négy meccsén remizett, míg a lengyelek kétszer végeztek ikszre, de a két nyertes meccsük is csupán egy gólt hozott.

Szóval Robert Lewandowski ide és Cristiano Ronaldo oda, ma is szoros, kevés gólt hozó meccsre van kilátás, ahol nüanszok, egyéni villanások és némi szerencse dönthet. Persze hasonló forgatókönyvre számítanak a bukmékerek is, így igen nehéz ebben az irányba elindulva értékes tippet találni.

Óriási a tét, a csapatok mindent meg fognak tenni, hogy elkerüljék a vereséget, komoly taktikai harcra és ebből kifolyólag kevés helyzetre van kilátás, így pedig gólparádét sem várhatunk.

Lengyelország - Portugália
hatharom.com-tipp: 1. félidő döntetlen
TippmixPro@1.80
[1695472] 2016-06-30 21:00:00 Lengyelország - Portugáliax;