Bulvár

Megszívatta Messiéket, szexpartival ünnepelt - fotó

Szexbotrányba keveredett a Copa América döntőjén katasztrofális teljesítményt nyújtó brazil bíró.

Heber Lopes nem a legjobb időszakát éli mostanában, hiszen azok után, hogy fatális hibát vétett a centenáriumi Copa América döntőjében, most olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken prostituáltak társaságában múlatta az időt. 

A brazil sípmester karrierje csúcspontjának tekinthető, hogy megkapta a Copa fináléjának vezetését, ám többet aligha jut ilyen magasságokba, ugyanis pocsékul vezette a meccset, többet között kiosztott 8 sárga lapot és két pirosat is. Ráadásul az első félidő hajrájában piros lapot adott a chilei Charles Aranguiznak is, azonban a játékos a pályán maradhatott és végig is játszott a mérkőzést, sőt, még a büntetőrúgásoknál is értékesített egy tizenegyest. Egyszerűen Lopes megfeledkezett a saját döntéséről. 

Mivel karrierje legfontosabb meccsén volt túl, a Heber Lopes úgy gondolta, hogy egy laza estével ünnepli meg mindezt. A brazil bíró egy helyi klubba ment el szórakozni, ahol összeismerkedett két hivatásos örömlánnyal, majd később egy hotelszobában folytatták az éjszakát. A privát szexpartiról fotók is készültek, amik természetesen nyomban fel is kerültek a világhálóra. Heber Lopes tehát mozgalmas éjjelen volt túl. 

Update: Mint kiderült, a képeken látható férfi nem Heber Lopes, hanem egy paraguyi drogkereskedő, egy bizonyos Jorge Rafaat Toumani, aki a múlt hónapban gyilkosság áldozata lett. A sztorit elsőként nyilvánosságra hozó perui Libero nagyot tévedett, amelyre a brazil UOL Esporte hívta fel a figyelmet.

 

[2156866] 2016-06-27 02:05:00 Argentína - Chilex;