EURO 2016

Az "ezüstkirály" szerint kiesnek az olaszok

  • hatharom.com

Szombaton rendezik a leginkább várt negyeddöntőt az Eb-n, amikor is Németország és Olaszország feszül egymásnak. A németek korábbi klasszisa szerint a Nationalelf megállítja a Squadra azzurát.

Már csak kettőt kell aludni az Eb egyik leginkább várt meccséig, egy igazi klasszikusig, hiszen szombaton Bordeaux-ban a világbajnoki címvédő Németország a legutóbbi Eb-n döntőt játszó Olaszországgal találkozik.

Természetesen ahogy közeledik a meccs időpontja, úgy szólal meg egyre több egykori vagy most is aktív játékos. Ezúttal a németek egykori kiválósága, Michael Ballack osztotta meg véleményét a meccsről, a 2002-ben világbajnoki ezüstérmet szerző játékos szerint a németek lestoppolják az olaszokat.

"Kétlem, hogy Olaszország újra képes leszakkora erőfeszítésekre, mint legutóbb. Hiszek benne, hogy Németország megnyeri a meccset" - fogalmazott Ballack az uefa.com-nak, aki hozzátette: a spanyolok elleni meccsen az olasz válogatott játéka lenyűgözte őt.

Bár Ballack német győzelmet és továbbjutást vár, a történelem és a múlt az olaszok oldalán áll. A két válogatott idáig nyolc alkalommal találkozott az Európa-bajnokságokon, de Németország még soha nem tudta legyőzni az olaszokat!

Ki jut tovább?    
Németország Olaszország
TippmixPro@1.55 TippmixPro@2.30

A szombati szuperrangadó előtt a bukmékerek Németországot favorizálják a továbbjutást illetően, hiszen Joachim Löw együttesének elődöntős szereplése 1.55-ös, míg Olaszországé 2.30-as szorzóval fogadható a   -n. 

[1695474] 2016-07-02 21:00:00 Németország - Olaszországx;5
[1695474] 2016-07-02 21:00:00 Németország - Olaszországx;