Heti műsor

Eb-, BL- és EL-meccsek várnak ránk a héten!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A hét eseményei

Hétfőn véget érnek a nyolcaddöntők az Európa-bajnokságon, az utolsó két mérkőzésen Olaszország Spanyolországgal, míg Anglia Izlanddal méri össze tudását. A     szerint az előbbi meccsen a spanyolok, míg az utóbbin az angolok továbbjutására van esély, hiszen a hispánokra 1.50-szeres, míg Wayne Rooneyékra 1.20-szoros pénzért lehet fogadni, hogy a negyeddöntőben is találkozunk velük.

[1695463] 2016-06-27 18:00:00 Olaszország - Spanyolországx;

A negyeddöntőben már két párharc is kialakult, a felső ágon először a lengyelek a portugálokkal meccselnek, ahol az eddig lesajnált luzitánok számítanak favoritnak. Cristiano Ronaldóék továbbjutására mindössze 1.58-szoros szorzón fogadhatunk a magyar online fogadóirodában, ami az eddig látottak alapján nem túl nagy. A második meccsen a walesiek a belgákkal találkoznak, a mieinket kiütő gárda az esélyesebb, 1.30-szoros oddsot adnak a továbbjutásukra.

[1695472] 2016-06-30 21:00:00 Lengyelország - Portugáliax;

A héten megkezdődik a 2016-2017-es futballszezon is, hiszen elrajtol a Bajnokok Ligája és az Európa Liga. Előbbi sorozatban magyar csapat még nem érdekelt, utóbbiban viszont három is. Az MTK a kazah Aktobe otthonába látogat, ahol a bukmékerek szerint nincs túl sok esélye a kék-fehéreknek, sőt a     gyakorlatilag azt várja, hogy a hazaiak eldöntik a továbbjutó kilétét, mivel mindössze 1.75-szörös pénzért fogadhatunk a kazahokra.

A Debrecenre habkönnyű feladat vár, hiszen San Marinóba utazik, ahol a La Fioritánál vendég szerepel. Kondás Elemér gárdája a fogadóirodákban több gólos favorit, mivel csak 1.06-szoros (!) oddson fogadhatunk háromesélyben a piros-fehérekre.

Csapataink közül egyedül a Videoton kezd hazai pályán, a piros-kékek a moldovai Zaria Balti gárdájával játszanak, Felcsúton. Noha papíron a felek között nagy a differencia, a hazaik több játékost is adtak az Európa-bajnokságra, akik biztosan nem léphetnek pályára, az edző is új Henning Berg személyében, mégis egyre kevesebbet ér a Vidi sikere a bukmékereknél. A    -n például már csak 1.30-szoros oddson fogadhatunk a hazaiakra.

[2256775] 2016-06-30 20:00:00 Videoton - FC Olimpiax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten az Európa-bajnokság, illetve a Bajnokok Ligája és az Európa Liga ütközeteire lesz érdemes fogadni, továbbá a barátságos felkészülési találkozókra. Amerikában már csak az MLB küzdelmei zajlanak, de a baseball ligában óriási dömping lesz, így lesz mire fogadni. A teniszvilág figyelme Wimbledonra irányul a héten, az füves pályás szentélyben hétfőn kezdődnek a küzdelmek. Természetesen kiemelt figyelmet szentelünk a füves pályás Grand Slam-tornának, napi szinten jelentkezünk előzetesekkel, és a legjobb tippeket is nálunk találjátok. Szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!

euro-2016