Tipp

Na, ilyen fogadást sem ajánlottunk még baseballra

  • varin

A San Diego Padres gyenge idegenben, a Cincinnati Reds dobója viszont jó formát mutat.

Nemrég fedeztem fel, hogy a kék-narancssárga iroda már az első öt inningre is kínál team totalokat az MLB-alapszakaszában. Ez azért is remek dolog, mivel így tényleg minden esetben csak a kezdő dobókat kell figyelembe venni és nem kell azon görcsölni, hogy vajon melyik releiver váltja majd a 6-7. inning körül a startert. Ez jelentősen megkönnyíti ezt fogadási opciót is. Lássuk hát, mit is találtam mára.

Viszonylag magas, 9.5-ös határt hirdettek a Cincinnati-San Diego mérkőzésre az irodák, ám ezt főleg a Padres részéről nem hiszem, hogy bármi indokolná. Nincsenek ugyan rossz formában a kaliforniaiak, de idegenben még a hazainál is gyatrább, 12-21-es mérleggel rendelkeznek. Emellett a teljes ligában csak kilenc csapat szerzett náluk kevesebb pontot. A Padres amúgy sem szerez éppen sok runt az első öt inningben, idegenben ebben a rangsorban az utolsók között állnak, 2.03-as átlaggal.

A Cincinnati Reds kezdő dobója ezúttal John Lamb lesz, akinek mérlege nem éppen tetszetős (1-4), de erről nem annyira ő tehet, mint inkább az ütői. Júniusban kitűnő formában dob, 2.66-os ERA-ja van négy meccsen, a 23.2 inning alatt csak hét runt szedett be. Hazai pályán amúgy is sokkal jobb, mint idegenben, öt meccsen tíz runért okolható.

Ha úgy üt majd a San Diego, ahogy ahhoz hozzászokhattunk a Petco Parkon kívül, akkor Lamb probléma nélkül lehozza az első öt inninget.

hatharom.com-tipp: Első öt inning összesített* - San Diego Padres 2.5 alatt
Odds: 1.819
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 1.73
MLB 1st Half Team Totals