EURO 2016

300-szoros pénzt ért a portugálok elleni gólgála

Két Dzsudzsák-találatra is közel százszoros pénzt fizetett az egyik nemzetközi bukmékeriroda.

Még mindig fogjuk a fejünket a tegnap este után - ki az eredményt nem akarja elhinni, ki pedig a másnaposság miatt. A portugálok elleni 3-3 nem csak az utóbbi évek egyik - számunkra - legjobb mérkőzése volt, de sportfogadás szempontjából is egy igazi kuriózum.

A 3-3-as végeredmény ugyanis a különböző bukmékereknél hihetetlenül magas szorzón volt fogadható. Az átlagos 125 mellett akadt olyan bukméker is, ahol 281-301-szeres pénzt is fizettek a hatgólos remire. Érdekesség, hogy a bukik szerint ennél az eredménynél még egy 6-0-s luzitán siker is valószínűbb lett volna. Magának a döntetlennek nem volt kiugróan magas a szorzója, jobb helyeken 4.00 körüli oddson lehetett tenni a pontosztozkodást.

Gera Zoltán csodálatos bombájára még sokáig emlékezni fogunk, ahogyan azok is, akik őt tették meg első gólszerzőnek 29-szeres oddsért. Arra sem volt éppen alacsony szorzó, hogy Dzsudzsák Balázs kétszer is betalál, ez 81-szeres pénzt ért.

A mindkét félidős magyar gól 15-szörös oddson volt fogadható, míg az, hogy mindkét csapat betalál mindkét félidőben, 34-szeres szorzót ért.

Ennek fényében talán már el is törpül a 90-szeres szorzó, amelyet a     fizet arra, hogy Magyarország nyeri az Európa-bajnokságot. Sima ügy!

[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;