EURO 2016

Ezt várjuk mi - tippek Portugália ellen

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Portugália Eb-meccset, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Annyira gyengék ezek a portugálok és annyira meggyőzőek vagyunk mi, hogy bármennyire is CÖRÖhét, meg Nani, meg egyebek, egyáltalán nem tartom esélytelennek a mieinket. Van úgy, hogy egy válogatottnak semmi sem jön össze, és van úgy, hogy minden összejön. Most két ilyen csapat találkozik egymással, így aligha csoda, hogy minimum szoros meccset várok. Egy Magyarország +1.5-re 1.55-öt fizet a   , ami tetszetős számomra. Ugyanakkor én valamelyest számoltam a másik véglettel is, így megfogadtam néhány, számunkra kedvezőtlen forgatókönyvet. Ezeket ITT találjátok.

Tomihmv

Egyetértek Varin kollégával, a portugálok eddig kb. csak a mezüket vitték ki a pályára, és semmi extrát nem mutattak, ellenben velünk, vagyis akár egy döntetlen is benne van a pakliban, amivel kb. mennybe mehetnénk. Ugyanakkor a realitások talaján maradva, ha luzitánok fel tudnak maximálisan pörögni a meccsre, akkor nem lesz túl sok esélyünk a szerdai ütközeten. Személy szerint én nem is favorizálom a fő fogadási lehetőségeket, hanem egy a speciális piacra, nevezetesen a sárga lapokra teszem le a voksom. Mivel bőven lesz izgalom, keménység és durvaság a találkozón, na meg egy kis szópárbaj, kakaskodás is kialakulhat, így véleményem szerint jó esély van arra, hogy Martin Atkinson legalább négy sárga lapot osszon ki a találkozón, amely fogadási lehetőségre 1.60-szoros pénzért fogadhatunk a    -n.

Noemail

A magyarok - szerencsére - már biztos továbbjutók, ennek megfelelően a nyomás a portugálokon lesz. Én úgy gondolom, hogy nyerni fognak Ronaldóék, de mindenképpen egy harcos magyar csapatot várok. Szerintem ha a portugálok nem szereznek gyors vezetést, akkor könnyen elszakadhat egy-két játékosuknál a cérna, így gyorsan előkerülhet a sárga lap. Tekintettel arra, hogy Ronaldóék lényegesen dinamikusabb játékot játszanak, egy-egy megkésett magyar belépőre is lehet számítani, így a négy lap könnyen összejöhet (1.60@  ).

Cesc18

A magyarok eddigi két meccsén elég szépen bejött a jóslatom, legalábbis, ami a fogadási részét illeti, így bizakodóan várom a portugálok elleni derbit is. A lap over nekem is tetszik, főleg, hogy Ronaldóék eddig csupán kettőt kaptak, vagyis nem igazán kell attól tartaniuk, hogy emiatt fontos játékosokat veszítenek el a nyolcaddöntőre. Egyébként mi sem állunk ilyen tekintetben rosszul, négy sárgát gyűjtöttünk, ami két meccsen teljesen korrekt. Amiben még látok fantáziát, hogy a portugálok rúgnak több szögletet - bár ez nem fizet annyira jól (1.14) -, illetve, hogy legalább lesz 10 sarokrúgás (1.45 @    ). Ronaldóék 21-et rúgtak eddig, várhatóan most is rohamozni fognak, amiből jó néhány születik majd, és természetesen mi is elvégezhetünk majd párat. De azon se lepődnék meg, ha ezt a 10-et a portugálok lehoznák, főleg, ha sokáig tudjuk tartani a 0-0-át, esetleg mi találunk be először.

Van egy jó szelvényed? Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!
[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;
euro-2016