EURO 2016

Rúgjuk fel sokszor CéRonit, az a tuti!

Megtaláltuk az Európa-bajnokság eddigi legjobb tippjét, amellyel még jót is szórakozhatunk.

Nincs jelenleg frusztráltabb ember Franciaországban Cristiano Ronaldónál (habár román szövetségi kapitány sem lennénk szívesen). A portugálok hisztigépének semmi nem jön össze, még büntetőből sem tudott eredményes lenni, nemhogy akcióból. Nem tűnik tehát rossz taktikának még jobban megkeseríteni az életét a portugál klasszisnak, márpedig erre a célra van néhány betonkemény védőnk, akik elbánhatnak az ellenfél hetesével.

Van egy jó szelvényed? Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

Örömünkre szolgált tehát, amikor megláttuk az egyik bukinál, hogy igen baráti szorzó van arra, hogy Ronaldo ellen legalább kétszer szabálytalankodnak a játékosaink. A két korábbi mérkőzésen egyébként összesen ötször faultoltak vele szemben, ami nem kirívóan sok, de az átlagon felül van. A magyar csapat egyébként a két lejátszott mérkőzésen összesen 31-szer volt szabálytalan, míg Izland 32-szer, Ausztria pedig 26-szor.

Kössük össze tehát a kellemeset a hasznossal, keressünk egy kis pénzt azzal, hogy Cristiano Ronaldónak megint egy hisztis meccse lesz, miközben legyaluljuk a portugálokat, és megszerezzük a csoportelsőséget!

hatharom.com-tipp: Cristiano Ronaldo ellen elkövetett szabálytalanságok: 1.5 felett
Odds: 1.50
[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;
euro-2016