EURO 2016

Belgiummal játszik a magyar válogatott!

Zlatan Ibrahimovic utolsó válogatott találkozóján csak a belgák szereztek gólt, így velük találkozunk vasárnap.

161814

(Öröm)ittas nyugalommal, egy hideg sörrel a kezünkben ülhettünk le megnézni az E-csoport utolsó találkozóit, hiszen a magyar csapat megnyerte a kvartettjét, így biztos volt, hogy vagy a belgákkal, vagy a svédekkel vagy az írekkel játszik vasárnap este Toulouse-ban.

A csoportmérkőzések utolsó mérkőzésein az már biztos volt, hogy az olaszok megnyerik a csoportot, ennek megfelelően Antonio Conte nyolc helyen is változtatott kezdőcsapatán, Gigi Buffon helyett például Salvatore Sirigu védett. Nagyon sokáig szinte semmi néznivalónk nem akadt, a svédek és az írek gyenge támadójátékot mutattak be, a belgák és az olaszok pedig nemigen törték össze magukat. Végül a 84-85. perc hozta el az áttörést mindkét meccsen, Nainggolan szerzett gólt a belgáknak, Brady pedig az íreknek, amellyel ki is alakult a két 1-0-s végeredmény.

A csoport sorrendje tehát nem változott, első helyen végzett Olaszország, másodikon Belgium. Ezzel eldőlt, hogy Magyarország vasárnap 21 órától Belgium ellen játszik Toulouse-ban, a nyolcaddöntőbe pedig Írország jutott be utolsó csoportharmadikként.

2016-06-22;50