EURO 2016

Lecserélik Cristiano Ronaldót?

Az odds igencsak kecsegtető arra, hogy CR7 nem játssza végig a találkozót, ám a számok mást mutatnak.

Legyünk őszinték, bármennyire is rosszul hangzik... Van realitása egy olyan forgatókönyvnek is, hogy Portugália 60-70 perc alatt eldönti a magyarok elleni mérkőzést. Ebben az esetben egy reális opció lehet, hogy Fernando Santos szövetségi kapitány pihenteti majd legjobb játékosát, Cristiano Ronaldót - gondolhatjuk mi. Azonban a portugál zseninek hihetetlen statisztikái vannak, ami a cseréket illeti.

A teljes mérkőzést végigjátssza?
Igen Nem
1.06 7.50

Az tudvalévő dolog, hogy ha van ember, aki gyűlöli, ha lecserélik, az CR7. A Real Madridban idén mindössze kétszer hozta le őt Zidane, de az is az utolsó két fordulóban történt, amikor CR7 még sérüléséből lábadozott.

Ami a portugál válogatottat illeti, amikor tétmeccsről volt szó, Ronaldót legutóbb 2009 októberében, éppen Magyarország ellen hozták le a 27. percben, ám ekkor bokasérülést szenvedett, tehát nem releváns. Taktikai okokból viszont 56 meccse nem kellett kezdőként a padra ülnie, 2007-ben a belgák elleni Eb-selejtezőn csüccsent le 4-0-s vezetésnél.

Bármennyire is csábítónak tűnik tehát 7.50-szeres szorzóért a halványzöld bukinál, hogy Santos esetleg pihenteti a későbbiekre CR7-et, nincs benne érték.

Van egy jó szelvényed? Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!
[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;
euro-2016