EURO 2016

Ezt várják a magyar-portugáltól a külföldi szaklapok

  • hatharom.com

Portugália győzelmi kényszerben lép pályára a magyar válogatott ellen szerdán Lyonban. A meccs kapcsán hatalmasak a várakozások, megnéztük mit gondolnak az esélyekről a külföldi lapok.

Goal.com

A goal.com fociportál az esti meccsel kapcsolatban a magyar válogatott kapcsán arra hívja fel a figyelmet, hogy amíg Ausztria ellen a kiváló kontrajáték hozott eredményt, addig Izland ellen óriási labdabirtoklási fölényben futballoztunk, valamint megjegyzi, hogy két gólunkat is a kapu torkából értük el. Portugália eddigi szerepléséről a portál azt írja, hogy bár mindkét mérkőzésén közelebb járt a győzelemhez ellenfelénél, a helyzeteket nem sikerült berúgni, így a magyar csapat ellen kell kiharcolniuk a továbbjutást. A goal.com szerint Cristiano Ronaldo és társai esélyesei a szerdai találkozónak, ugyanakkor kiemeli, hogy nem lesz egyszerű feltörniük a magyar védelmet, amely utóbbi hét meccsén csak öt gólt kapott. A portál úgy saccolja, hogy Ronaldóék megnyerik a mérkőzést, ám nem lesz gólparádé, és 2,5 gól alatti terméssel párosulhat a luzitán győzelem. Ez az opció 2.75-ös szorzóval fogadható a    -n. 

Magyarország - Portugália 
Goal.com: Portugália nyer és 2,5 gól alatt
TippmixPro@2.75
Van egy jó szelvényed? Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

 

[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax

Whoscored.com 

A whoscored.com a magyar-portugál meccs felvezetőjében kiemeli, hogy Magyarország utolsó 13 tétmeccséből csak egyet veszített el, míg Portugália 9 tétmeccse veretlen, vagyis mindkét együttes kellő önbizalommal várhatja a mérkőzést. A szakportál megjegyzi, hogy Cristiano Ronaldo már 20 kapura lövési kísérletnél egy elhibázott büntetőnél jár az Eb-n, és gólt még nem sikerült szereznie. A portál szerint a szervezetten játszó magyar válogatott meglepheti az Eb-n egyelőre csak szenvedő portugálokat, annak ellenére, hogy még soha nem sikerült legyőznünk őket. A whoscored.com számunkra hízelgő tippet közölt a mérkőzésre, hiszen 1-0-s magyar győzelmet vizionálnak Lyonban. 

Magyarország - Portugália
whoscored.com : Magyarország nyer
TippmixPro@6.00
[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;