Nemzetközi kupák

Remek oddson fogadhatunk a Vidire

A Videoton és a Debrecen szorzója már ismert az Európa Liga második selejtezőkörében. A Lokira a San Marino-i La Fiorita ellen kicsi haszonnal tehetünk pénzt, ám a Vidi hazai sikere már érdekesebbnek tűnik.

A halványzöld irodában ugyanis másfélszeres pénzt fizetnének a székesfehérvári csapat hazai győzelmére.

  1 x 2
La Fiorita-Debreceni VSC 18.00 7.00 1.10
Videoton-FC Zaria Balti 1.50 3.75 6.00

Van egy jó szelvényed? 

Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

Ne felejtsük el, az ellenfél a moldovai negyedik helyezett, amely 26 ponttal végzett a bajnok Sheriff Tiraspol mögött. A csapat eddig egyszer, 2010/11-ben szerepelt az Európa Ligában, akkor az azeri Khazar Lankaran ellen idegenben lőtt góllal mentek tovább, míg a Dinamo Bukarest 7-1-gyel ütötte ki őket. A keret összértéke mindössze 3,18 millió euro, vagyis körülbelül harmada a Videotonénak. A Balti ráadásul gyengén szerepelt idegenben, az előttük végzett három csapat ellen mindössze egy pontot szereztek négy mérkőzésen.

A Debrecen 1.10-es szorzója ugyan nagyon aprócska, de bukhatatlan. A San Marino-i kiscsapat még a máltai Valettától és a liechtensteint Vaduztól is simán kikapott hazai pályán.

2016-06-30;73