Brazília

Megvan Dunga utódja!

A Corinthians trénerét, Titét nevezték ki a Copán a csoportkörből búcsúzó brazil válogatott élére.

Dicstelenül, a csoportkörben búcsúzott a brazil válogatott a centenáriumi Copa Américán. Még ha a Selecao kiesését egy szabálytalan gól is okozta, Dungának nem volt tovább maradása a válogatott kispadján, múlt hét kedden menesztették. Egy héttel később már meg is van az utódja.

Tite keménykezű mester hírében áll

Van egy jó szelvényed? 

Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

Nem született igazi meglepetés, korábban is a Corinthians mestere, Adenor Leonardo Bacchi, az az "Tite" volt a jelölt, ám mostanra hivatalossá vált a kinevezése.

"Nem volt más választásom, el kellett fogadnom a felkérést. Ez a teljes edzői pályafutásom talán legnagyobb pillanata, nagyon boldog vagyok" - mondta az 55 éves mester. Tite a Corinthiansszal bajnoki címet, Libertadores-kupát és Klubvilágbajnokságot is nyert a regnálása alatt.

Dunga 2014 júliusa óta ült a brazil csapat kispadján, 26 mérkőzésből 18-at megnyert ugyan, ám így sem volt maradása a dél-amerikai csapat kispadján.