Tipp

Argentin gála várható a tartalékos amcsik ellen

  • varin

Jürgen Klinsmann csapata három kezdője nélkül próbálja megállítani az argentin gólgépezetet. Nem fogja...

Brutális formában van az argentin válogatott az elmúlt hetekben, az utolsó nyolc meccsükön nem hibáztak és lőttek húsz gólt, átlagban 2,5-et. Ráadásul Messi is ihletett formában játszik, eddig 164 percet töltött a pályán, de máris lőtt négy gólt. Az Albiceleste támadósora elképesztő, hajnalban is ott lesz a pályán Augusto Fernandez, Messi, Agüero és Higuaín is, így várható néhány gól az Egyesült Államok ellen.

[2156863] 2016-06-22 03:00:00 USA - Argentínax

Van egy jó szelvényed? 

Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

Az amcsiktól egyébként már az elődöntő is szép teljesítmény, hazai pályán ennél sokkal többre aligha képesek. Jürgen Klinsmannak ráadásul három stabil kezdőjét, Alejandro Bedoyát, Jermaine Jones-t és Bobby Woodot is nélkülöznie kell, visszatérhet azonban DeAndre Yedlin. Az amcsik védelme egyébként jól működött az elmúlt hetekben, de azért tudhatjuk azt is, hogy az ellenfeleik között messze nem voltak Argentína szintű riválisok. Igazán masszív csapattal tavaly ősszel játszottak legutóbb, akkor Mexikótól hármat, Brazíliától négyet kaptak Howardék.

Argentína#arg-argentina#5

Ami biztos, Argentína olyan motivált, amilyen még soha. Brazília kiesésével nem lehet gond, hogy 1993 után ismét megnyerjék a Copa Américát, a döntőben persze nem ígérkezik majd könnyű feladatnak Chile vagy Kolumbia legyőzése. A rendszerint bátor támadójátékot játszó, hazai pályán biztosan nem védekezésre építő amerikaiak ellen könnyedén gólfesztivált hozhatnak össze Messiék.

A fogadás a kék-narancsárga irodánál elérhető, máshol én az Albiceleste -1-es ázsiai hendikepes sikerét ajánlom, esetleg óvatosabbaknak sima győzelmet, ami a   -n is elérhető 1.45-ért.

hatharom.com-tipp: Argentína góljai 1.75 felett
Odds: 1.884
Tét: 5/10
Eddig éri meg: 1.75
[2156863] 2016-06-22 03:00:00 USA - Argentínax;