Protipp

Továbbra is parádézunk az Eb-n

Tippmestereink folytatták remek szériájukat, szépen fosztogatják a bukikat az Eb alatt.

Remekül rajtolt a hatharom.com Protipp-csapata az Eb-n, tisztességes profitot hozott már az első hét is. Akkor az összkép még sajnos enyhe negatív szaldót hozott, ám a 33. hétre már ezt a csorbát is kiköszörültük és sikerült tisztességes profitra szert tennünk. Ezúttal is 19 tippet küldtek játékba legjobbjaink, melyből 10 zöldült.

A legjobb teljesítményt varin nyújtotta, három tippjéből kettő zöldült, ami +7.24 egységgel párosult. De Noemail, Cipolla és Andersson04 is szép pluszban zárt. Aki pedig kizárólag csak az Eb-tippjeinket játszotta meg, több, mint 16 egységet pluszolt a    -n.

A hét legszebb szelvénye is egy Európa-bajnoki találkozóhoz köthető, Noemail 3.1-szeres szorzóért csípte el, hogy Magyarország és Izland remizik, ezzel pedig tisztán 6.3 egységet nyert a vele tartó játékosoknak.

Érdemes tehát továbbra is követni aProtipp rendszerét, az Eb-n ugyanis alig tudnak hibázni tipstereink.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!