EURO 2016

Most miért? Azért mert ő a Ronaldo?

  • hatharom.com

Szerdán 18 órától a portugál válogatott ellen lép pályára a magyar csapat. Az Eb-n eddig mutatott teljesítmények alapján nem szolgáltunk rá, hogy így lenézzenek minket a bukmékerek. Vagy csupán ez a realitás?

Ronaldo nincs topformában, a bukik mégis bíznak benne / uefa euro facebook

Két forduló után vezeti az F-csoportot a magyar válogatott, amely Ausztria 2-0-s legyőzése és az Izland elleni 1-1-es döntetlen után 4 ponttal áll a kvartett élén. A Cristiano Ronaldóval felálló portugál együttes viszont csak két döntetlent tudott idáig felmutatni, egy rúgott góllal egyelőre várakozáson alul teljesít. 

161819

Bár Bernd Storck csapata még veretlen, Portugália pedig nyeretlen, a fogadóirodák egyértelműen a luzitán gárda mellett foglaltak állást. Hogy Portugália nagyobb nevekből és jobb játékosokból áll, az nem vitás, ám az Európa-bajnokságon eddig mutatott teljesítmények alapján meglepő, hogy mindössze 1.35-ös szorzót adnak a győzelmére, míg Magyarország sikere pénzünk 8-szorosát éri a    -n (az internetes bukiknál van, ahol 12-es odds van a mieinkre). 

Ezek után feltesszük magunknak a kérdést, tényleg ez lenne a realitás? Egy Európa-bajnokságon, ahol 90 perc és a pillanatnyi forma dönt, a torna meglepetéscsapata ellen ilyen alacsony oddsot adni egy meggyőzőnek semmiképpen nem nevezhető sztárcsapatra, nem tűnik nagy biznisznek. 

Van egy jó szelvényed? 

Töltsd fel a Tippics-be, most különösen megéri! A Portugália elleni Eb-meccsünket tartalmazó nyertes szelvény egy magyar válogatott mezt érhet. A részletekért látogass el a Tippics oldalára!

Az biztos, hogy a magyar válogatott teher nélkül léphet pályára, hiszen az eddigi teljesítménye várakozáson felüli, a nyolcaddöntős szereplés - ami szinte biztosra vehető - pedig már ajándék, hab a tortán. Ahogy az eddigi két találkozón, úgy Lyonban is számíthat a csapat a drukkerekre, akik eddig mindkét hangpárbajt megnyerték a lelátón, vagyis a 12. ember ezúttal is a pályán lesz. 

A másik oldalon Portugália győzelmi kényszerben van, hiszen amennyiben nem nyeri meg a mérkőzést, még olyan forgatókönyv is előfordulhat, hogy kiesik az Eb-ről. Fernando Santos fiainak vállára tehát komoly nyomás nehezedik, a rendkívül szervezetten és zártan védekező magyar csapat ellen pedig nagy türelemre lesz majd szükségük. Cristiano Ronaldo egyelőre nem mutatott topformát, bár rengeteget próbálkozik, egyelőre nem érzi a kaput, az osztrákok ellen pedig még büntetőből sem sikerült betalálnia. 

Háromesélyes fogadás    
Magyarország Döntetlen Portugália
8.00 4.70 1.35
Kiegészítő fogadások     
Fogadás odds
Magyarország vagy döntetlen 2.95
Magyarország 2:0 1.65
[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;5
[1695454] 2016-06-22 18:00:00 Magyarország - Portugáliax;