Sportfogadás

Még a magyarok meccsére is tippeltünk!

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére különösen nagy elánnal készültek, természetesen mindenki feszülten várja az Izland-Magyarorszég meccset. Az eheti kombi igen ütősre sikeredett, aki nagyot akar kaszálni, az jó helyen jár!

Izland-Magyarország
Tipp: Döntetlen
Odds:
3.10 @ Tippmixpro

Egyik felet sem hajtja a tatár, köszönhetően annak, hogy az első fordulóban mind a két válogatott igazi bravúrt hajtott végre. Evégett szerintünk sem Izland, sem Magyarország nem lenne boldogtalan a döntetlennel, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy ezen kívül még egy-egy csoportmeccset játszanak a felek. A két csapat egyébként is közel azonos játékerőt képvisel, vagyis a legkézenfekvőbb tipp a mérkőzésre a döntetlen.

[1695452] 2016-06-18 18:00:00 Izland - Magyarországx;

Románia-Albánia
Tipp: Románia
Odds: 
2.10 @ Tippmixpro

Amennyiben nyernek a románok az albánok ellen vasárnap, úgy szinte biztos, hogy továbbjutnak csoportjukból, köszönhetően annak, hogy a svájciakkal döntetlent játszottak, míg a franciákkal szemben csak egyetlen góllal maradtak alul. Emiatt jó esélyük van a négy legjobb csoportharmadik pozíciója közül az egyiket megkaparintani, de amennyiben a franciák lenyomják a svájciakat, akár másodikként is továbbjuthatnak, köszönhetően gólarányuknak. Az eddig látottak pedig egyértelműen azt támasztják alá, hogy keleti szomszédaink legyőzik Albániát.

[1695424] 2016-06-19 21:00:00 Románia - Albániax;

Barcelona-Inter Movistar
Tipp: Barcelona
Odds: 
2.00 @ Tippmixpro

A két legjobb csapat vívja a döntőt a spanyol futsal bajnokságban, ahol az Inter 2-1-re vezet, köszönhetően pályaelőnyének, mivel házon kívül egyik fél sem szokott maradandót alkotni. Két napja Barcelonában mérkőztek meg a felek, akkor a gránátvörös-kékek egy gyenge első félidei teljesítmény után egy parádés második félidővel rukkoltak ki, s végül magabiztosan, 6-4-re nyertek. Idén már többször is lenyomta a Barca hazai pályán az Intert, szerintünk ez most is így lesz, és kiegyenlítik a párharcot a hazaiak.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 18:00 INFO Labdarúgás Izland-Magyarország Döntetlen 3.10 @ TippmixPro
Vasárnap, 21:00 INFO Labdarúgás Románia-Albánia Románia 2.10 @ TippmixPro
Szombat, 13:00 Futsal Barcelona-Inter Movistar Barcelona 2.00 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 13,02
euro-2016