EURO 2016

Ezt várjuk mi - tippek Izland ellen

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk az Izland-Magyarország Eb-meccset, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Cesc18

Csodás volt átélni az osztrákok elleni győzelmet, biztos vagyok benne, hogy hatalmas erőt és önbizalmat ad a csapatnak ez a siker. Izland ellen teljesen jó egy döntetlen, így biztosan nem megyünk majd fejjel a falnak, egyébként sem jellemző ránk. Az izlandiak is jól állnak a csoportban azzal, hogy elcsíptek egy pontot a papíron legerősebbnek tartott Portugália ellen. Tapogatózást várok az első félórában, de lehet, hogy az egész első félidőben nem lesz túl nagy tempó, rohanás. Fogadás szempontjából leginkább most a szögletekben látok fantáziát. Keveset várok, egyrészről mert szerintem nem esnek egymásnak a csapatok, másrészről pedig a széleken nem világklasszisok játszanak. Izland Potugália ellen kettő sarokrúgást végezhetett el, míg a mieink az osztrákok ellen négyet. Szerintem tíz szögletnél nem lesz több, az under 10.5-re 1.50-es oddson fogadhatunk a TippmixPro-nál.

Varin

Ausztria legyőzése után nem hiszem, hogy létezik olyan szó, hogy lehetetlen. A bravúrgyőzelmet követően fontos volt, hogy Storckék megfelelően lehűtsék a kedélyeket, ugyanakkor tartsák a tüzet a srácokban - szerintem ez sikerült is. Izland nagyon jó csapat, Sigurdsson személyében Európa egyik legjobb AM-je játszik náluk. Nagyon fizikális, lendületes, attraktív focira képesek, Portugália dolgát is igencsak megnehezítették. Nem várok sok gólt, az Eb sokadik under 2.5-ös meccsét hozza majd az összecsapás (1.45@TippmixPro), de ha ebből a maximum két gólból legalább egyet mi lőnénk, már csodálatos lenne minden. Én most aláírnám az ikszet.

Noemail

Az osztrákok felett aratott nagyszerű sikert követően úgy gondolom, hogy Izland még keményebb dió lesz. Azonban a csapatban érzem a fegyelmezettséget, az erőt és a hitet, így szerintem nagy taktikai csatát követően meg tudja szerezni a fontos egy pontot. A tippem döntetlen (3.10@TippmixPro), 0-0-t vagy 1-1-t várok.

Cipolla

Számunkra tökéletes a döntetlen, de Izlandnak se olyan rossz, úgyhogy biztonsági játékot várok. Egy gól el is döntheti a meccset, nagyon maximum egy gólváltást tudok elképzelni. Úgy gondolom, hogy a magyarok átadják a területet az izlandiaknak, akik a remek magyar védelemmel szemben csak pontrúgásokból tudnak majd veszélyeztetni. Komoly kidolgozott akciót egyik oldalról sem tartok valószínűnek, így jó esély mutatkozik a 0-0-ra (6.25@TippmixPro).

Andersson04

Kemény mérkőzésre számítok, ahol a magyar csapatnak egy pont kell a biztos továbbjutáshoz. Mivel két védekező felfogású válogatott találkozik, az első félidő szerintem csak a védekezésről fog szólni (1. félidő 0:0 - 2.00@TippmixPro). A második játékrészben Izland igyekszik megnyerni a meccset, de továbbra sem fognak komolyan kinyílni, így az egész találkozón sem gondolom, hogy két gólnál több születik (2,5 gól alatt - 1.45-ös oddson). Összességében döntetlent várok, ami 3.10-szeres szorzón fogadható.
 

Látogass el a Protipp oldalára, ahol az Izland-Magyarország mellett további Eb-meccsekre is találsz jóslatokat!
[1695452] 2016-06-18 18:00:00 Izland - Magyarországx;
euro-2016