EURO 2016

A magyar siker sokba került a Szerencsejáték Zrt.-nek

Közel 430 millió forint nyereményt fizetett ki a Szerencsejáték Zrt. azoknak, akik a magyarok győzelmére fogadtak a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának kedd esti első mérkőzésén.

Kemecsei György a Szerencsejáték Zrt. Tippmix-szakértője a hirado.hu-nak elmondta, hogy az Eb kapcsán már két fogadási rekord is megdőlt hazánkban. Többek között rekord mennyiségű fogadás érkezett a június 14-i Ausztria-Magyarország párharcra, több mint 910 ezren adták le tippjeiket. Ebből 43 százalék fogadott az osztrák győzelemre, 24 százalék döntetlenben gondolkozott, míg – meglehetősen magas arányban – 33 százalék hitt a magyar sikerben - írja a hirado.hu.

A szakértő megjegyezte, hogy még a mérkőzés napján is közel ötszörös pénzt kereshetett valaki azzal, ha Geráékat nevezte meg győztesnek.

Hogy a csapat sikerei mennyit számítanak a fogadásoknál is, jól mutatja, hogy a norvég-magyar mérkőzésnél még a fogadók döntő többsége - 85 százaléka - jósolt norvég sikert.

A kifizetett nyeremény is rekord összegnek számít: közel 430 millió forintot vehetnek át a jól tippelők.

Kemecsei György kiemelte, hogy több mint 2500-an fogadták meg a minimum kétgólos magyar sikert, amelynek tizenháromszoros volt a szorzója, és legalább ezerötszázan pontosan el is találták a mérkőzés végeredményét.

A szurkolók többsége nagyon bízott a tét meccsen utoljára 2014. december 12-én gólt szerzett Szalai Ádámban. Külön lehetőségként felajánlott, “Szalai Ádám szerez gólt" kérdésre az eseményre fogadók 78 százaléka tippelte ugyanis igennel.

A kedd esti sikeren felbuzdulva vannak, akik már tovább latolgatják a magyar esélyeket, hozzávetőlegesen ezren hisznek abban, hogy akár magyar Eb-győzelemmel is zárulhat a válogatott számára a kontinensviadal. Ezzel még mindig nagyot lehet kaszálni, pedig a korábbi 300-szoros nyereményszorzó a győztes mérkőzést követően már “csak" 150-szeres.


Aki kedvet kapott a fogadáshoz, az a    -nál igen bő kínálatból válogathat az Izland-Magyarország mérkőzésre, amelyet szombaton 18 órakor rendeznek. Aki pedig tét nélkül szeretne tippelni, annak ingyenes tippjátékunkat ajánljuk, amelyben egy millió forint összértékű nyeremények kerülnek kiosztásra!

Ki nyeri a mérkőzést?
Izland Döntetlen Magyarország
2.62 @ TippmixPro 3.10 @ TippmixPro 2.62 @ TippmixPro
euro-2016