Felkészülés

Sokkoltak a spanyolok, aki ezt megfogta, gazdag lett

  • hatharom.com

Óriási meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a spanyol válogatott felkészülési mérkőzésen Grúziától. A grúzok győzelme, volt ahol több, mint 70-szeres pénzt fizetett.

Aligha ilyen főpróbára számítottak a spanyol drukkerek, a nemzeti csapat ugyanis kínos bakit élt meg kedden Madridban, a Getafe stadionjában. Vicente del Bosque minden bizonnyal arra számított, hogy fiai a világranglista 137. helyén álló Grúzia ellen egy önbizalomnövelő győzelmet aratnak, ám nem így történt, a lelkes vendégek ugyanis 1-0-ra megnyerték a találkozót. A bajszos mester összesen 17 játékost küldött a pályára a keddi mérkőzésen, vagyis nem feltétlen az eredmény volt a legfontosabb ezen az estén, mindenesetre egy ilyen baki után nem lesz egyszerű bizalmat építeni a szurkolókban. 

Bár a jegyzőkönyvek szerint a spanyolok 17-18 kapura lövési kísérlettel próbálkoztak, nem tudták bevenni a grúzok kapuját, akik így történetük egyik legnagyobb sikerüket aratták. Hogy mennyire váratlan eredménynek számít a 0-1, azt jól mutatja, hogy van olyan neves külföldi fogadóiroda, ahol a kezdő sípszó pillanatában 71-szeres (!!) oddson lehetett fogadni a vendég győzelemre. 

Spanyolország#esp-spain#5

A spanyol válogatott egyébként több, mint egy év után szenvedett ismét vereséget, utoljára 2015 márciusában a hollandok ellen maradt alul. Az Eb-re való felkészülés jegyében már legyőzte Boszniát és Dél-Koreát is, ám a keddi találkozó ezúttal nem jött össze. 

A spanyolok az Eb-n a D-csoportban szerepelenek majd, ahol Csehország, Törökország és Horvátország lesz majd az ellenfele. A    -n 1.55-ös szorzót kínálnak arra, hogy a spanyolok megnyerik ezt a négyest, míg a végső győzelmet illetően 6.25-s szorzót adnak a bukik. 

[2204732] 2016-06-07 20:45:00 Spanyolország - Grúziax;
euro-2016