Felkészülés

Milyen főpróbát tart a spanyol válogatott?

  • hatharom.com

Kedden este Madridban a grúz válogatott ellen tart főpróbát az Eb-re készülő Spanyolország.

Vicente del Bosque együttese harmadik felkészülési mérkőzésére készül az Európa-bajnokság jegyében, a spanyol válogatott pedig természetesen szeretne győzelemmel búcsúzni a szurkolóktól. A hispán gárdának erre minden esélye meg is lesz, hiszen a nem túl erős Grúziát választották ellenfélül. A bukik szerint nem is lehet kérdés, hogy a spanyolok nyernek, hiszen a hazai győzelemre 1.05-os szorzóval fogadhatunk a    -n. 

Spanyolország#esp-spain#5

A spanyolok egyébiránt is kiváló formának örvendenek, hiszen Boszniát (3-1) és Dél-Koreát (6-1) is magabiztosan gyűrte le. A grúz csapattól nem várható el, hogy megnehezítse a spanyolok dolgát, hiszen játéktudásban jócskán van lemaradásra. Grúzia Szlovákiától (1-3) és Romániától (1-5)  is alapos verést kapott, meglepetésnek számítana, ha Spanyolország ellen megúszná a zakót. 

Óvatosságra inthet ugyanakkor, hogy a két csapat eddigi két mérkőzésén egyaránt kevés gólt láthatott a nagyérdemű: a 2014-es világbajnok selejtezőjében 1-0 illetve 2-0 arányban nyertek "csak" a spanyolok.

Spanyolország - Grúzia
hatharom.com-tipp: Hendikep 0:2 - Spanyolország
TippmixPro@1.60
[2204732] 2016-06-07 20:45:00 Spanyolország - Grúziax;