Protipp

Kevés tippet, de szép profitot hozott az elmúlt hét

Remekül sikerült a 31 hét a Protipp rendszerében, a kevés tipp is sok egység pluszt hozott.

A múlt heti gyengébb teljesítményt követően ezúttal kicsit visszább vettek a lendületből tippmestereink, így csak 12 tipp került feladásra a rendszerben. Azonban a várt siker nem maradt el, a 8/4-es mutató tisztességes profitot hozott tippmestereinknek és a feliratkozóknak egyaránt.

Cesc18, teniszgurunk tökéletes mérleget hozott, +8.8 egységgel zárt, ami persze nem is csoda, hiszen a Roland Garros második hetére és a darts csapat-világbajnokság mérkőzéseire is remekül tippelt. Rajta kívül még Cipolla +5.32 egysége érdemel kalapemelést, de azok is jól jártak, akik Andersson04-gyel tartottak.

A hét legszebb szelvényét természetesen szintén Cesc18 szállította, dartskombija +5.6 egységet hozott.

Érdemes lesz velünk tartani egész júniusban is, hiszen Copa América, labdarúgó Európa-bajnokság, füves pályás szezon kezdete a teniszben - egy szóval: tippdömping várható!

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!