Felkészülés

Rooney, Hart és Cahill nélkül is favorit Anglia

Alig két hét van hátra az Európa-bajnokság kezdetéig, a kontinenstornán résztvevő csapatok felkészülése pedig lassan a célegyenesbe ér. Az angolok a tartalékos ausztrálok ellen folytatják a munkát.

Roy Hodgson árgus szemekkel figyeli majd a játékosokat /www.thefa.com/

Törökország 2-1-es legyőzése után újabb győzelemre készül az Európa-bajnokságra tartó angol válogatott, amely péntek este Ausztráliát látja vendégül Sunderlandben. Roy Hodgson szövetségi kapitány ezúttal is kipróbálhat egy tucat játékost, hiszen a Háromoroszlánosok végleges Eb-keretének kihirdetése továbbra is várat még magára. 

[2198587] 2016-05-27 20:45:00 Anglia - Ausztráliax;

Ahogy azt a kapitány már korábban közölte, Wayne Rooney biztosan nem lesz kezdő pénteken, mivel ezúttal Andros Towsend kapja meg a lehetőséget. Kisebb sérülése miatt szintén átadja helyét Daniel Sturridge, akinek távollétében a 18 éves Marcus Rashford bizonyíthatja, hogy helye van az utazó keretben. Jordan Henderson és Danny Drinkwater is a kezdőben kaphat helyet, a kapuban pedig ezúttal Fraser Forster áll majd. 

Gary Cahill egy kisebb sérülés miatt pihenőt kaphat, míg James Vardy játéka azért kérdéses, mert a Leicester City támadójának szerdán volt az esküvője, így ő a hétre felmentést kapott a munka alól, igaz, pénteken már visszatért a csapathoz. 

Háromesélyes fogadás    
Anglia Döntetlen Ausztrália
1.22 5.50 12.00

Bár Ausztrália nem egy rossz csapat, sőt, a bukik mégiscsak 1.22-es oddsot kínálnak az angol győzelemre. Ennek oka meglehetősen egyszerű: az auszik ugyanis egy tartalékos csapattal érkeztek Sunderlandbe, hiszen az ázsiai Bajnokok Ligájában szereplő és néhány Európában légióskodó játékos is kimaradt a keretből, így Ange Postecoglou szövetségi kapitány 4 újoncot is avathat péntek este. 

Mivel az angoloknál még nincs meg a végleges Eb-keret, ezért minden pályára lépő játékos kettőzött erővel harcolhat, ez pedig egy rutintalan ausztrál válogatott ellen magabiztos győzelmet eredményezhet. 

Anglia - Ausztrália
hatharom.com-tipp: Anglia 0:1
TippmixPro@1.80

 

2016-05-27;114