Felkészülés

Pályán Messiék, Cavaniék és Alexisék

Amíg az öreg kontinensen az Európa-bajnokságra készülnek a nemzeti válogatottak, addig a tengerentúlon a június 3-án rajtoló Copa Américára gyúrnak a csapatok. Magyar idő szerint szombat éjszaka három, a végső győzelemre is esélyes nagyágyú tarthat erődemonstrációt.

A világranglista 86. helyén álló Honduras ellen melegít a közelgő Copára a sorozat első számú esélyesének tartott argentin válogatott. Tata Martino szövetségi kapitány ezúttal is bombaerős kerettel operálhat, hiszen valamennyi sztárjátékosa egészséges és hadrafogható. Hogy a hondurasi védelem mire megy majd a Messi, Higuaín, Agüero, Di María fémjelezte támadósor ellen, arra lenne egy tippünk, és a bukik által kínált 1.10-es szorzó hűen tükrözi a két csapat között meglévő különbséget.

A címvédő Chile valamivel nehezebb ellenfelet választott, hiszen az ellen a Jamaika ellen lép pályára, amely szintén részt vesz a Copa Américán. Juan Antonio Pizzi kapitány is természetesen az összes topjátékosát meghívta a keretbe, hiszen a chileiek célja nem lehet más, minthogy duplázzanak a kontinenstornán. Jamaikával idáig egyszer találkoztak a felek, még 2007-ben, akkor a La roja 1-0-s győzelmet aratott.

Szintén esélyes lehet a Copa América megnyerésre a négyszeres győztes Uruguay, amelynek soraiba visszatérhet hosszú eltiltása után Luis Suárez. A Barcelona csatárának játéka ugyanakkor kérdéses a tornán, hiszen a spanyol kupa fináléjában megsérült. Óscár Tabárez együttese szombaton Trinidad és Tobago ellen melegíthet a Copára, amely három nappal ezelőtt 4-0-s zakót kapott Perutól. Suárez ide vagy oda, az uruk kerete van olyan erős, hogy legyűrje a közép-amerikai ellenfelét.

Háromesélyes oddsok    
Argentína Döntetlen Honduras
TippmixPro@1.10 TippmixPro@8.20 TippmixPro@19.50
Chile Döntetlen Jamaika
TippmixPro@1.20 TippmixPro@5.75 TippmixPro@13.50
Uruguay Döntetlen Trinidad és Tobago
TippmixPro@1.14 TippmixPro@6.75 TippmixPro@18.00

Ha valaki úgy érzi, hogy bizalmat szavazna a három dél-amerikai topcsapatnak, az kombinációban is megjátszhatja a győzelmüket, amelyre 1.51-es szorzót kaphat a    kínálatában.  

[2216068] 2016-05-28 01:00:00 Argentína - Hondurasx;