Roland Garros

Újabb nehéz meccs vár Kvitovára

  • hatharom.com

Íme a Roland Garros szerdai játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a női mérkőzésekre.

A negyedik játéknap tutija

Szerdán a topkiemeltek közül a lengyel Agnieszka Radwanska, a spanyol Garbine Muguruza, a román Simona Halep és a cseh Petra Kvitová lép pályára. Radwanskára vár a legnehezebb feladat, aki a francia Carolina Garciával csap össze. Muguruza és Halep valószínűleg különösebb gond nélkül jut majd tovább, míg Kvitová ismét nehéz meccsre készülhet, de róla majd később. A kisebb oddsok között a legjobb értéket a 25. kiemelt Irina Begu győzelmében látjuk. A nagy formában ütögető román lánynak az első körben is bizalmat szavaztunk, akkor ugyan kibabrált velünk, ugyanis 2-0-ás sikert vártunk tőle az amerikai Bethanie Mattek-Sands ellen, de jól játszott és különösebb gond nélkül fordított szetthátrányból. Most ismét egy amerikai lesz az ellenfele, a világranglista-43. Coco Vandeweghe. Na ő tipikusan az a tengerentúli teniszező, aki salakon egyáltalán nem érzi jól magát. Nem csoda, hiszen a játékának, a darabos mozgásának egyáltalán nem kedvez ez a borítás. A szintén salak idegen Naomi Brodyt sikerült leküzdenie, de Begu már túl nagy falat lesz számára.

Coco Vandeweghe-Irina Begu
Hatharom-tipp: Begu nyer
TippmixPro @ 1.18

A negyedik játéknap legnagyobb értékkel kecsegtető tippje

És akkor térjünk rá Petra Kvitovára, akit már a nyitófordulóban megcsapott a kiesés szele Danka Kovinic ellen. A montenegrói ellenfele szerválhatott a meccsért, ám elidegeskedte, ezt pedig a kétszeres wimbledoni bajnok ki is használta. De összességében nem játszott jól Kvitová, amin annyira nem lepődhettünk meg, hiszen az egész idei szezonja nem túl meggyőző. A folytatásban sem várunk tőle könnyű továbblépést, a tajvani Su-Wei Hsieh ugyan nem egy salakspecialista, de képes megnehezíteni az ellenfelei dolgát a fifikás teniszével. Abszolút tét nélkül játszhat, neki már az is nagy dolog, hogy bejutott a legjobb 64 közé, hiszen ez korábban még soha nem jött össze neki Párizsban. Annyira van rutinos, hogy nem fog megilletődni attól, hogy egy nagy pályán kell játszania. Valószínűleg megoldja Kvitová, de lesznek kihagyásai, amit Hsieh kihasználhat.

Su-Wei Hsieh-Petra Kvitová
Hatharom-tipp: 19.5 játék felett
TippmixPro @ 1.75

A negyedik játéknap lutrija

Cagla Buyukakcay-Anasztaszija Pavljucsenkova mérkőzésen látjuk a legnagyobb esélyt arra, hogy borulni fog a papírforma. Az orosz teniszező magabiztos rajtot vett a selejtezős Sara Sorribes-Tormo ellen, most pedig ismét egy kvaliból érkezett játékos lesz az ellenfele, ám Buyukakcay sokkal komolyabb játékerőt képvisel, mint tette azt a spanyol. A török lány szépen kúszik előre a világranglistán, az isztambuli tornagyőzelmével pedig jelezte, hogy oda kell rá figyelni. Voltak nehezebb meccsei az elmúlt napokban, de mindegyiket megoldotta, ami egy ilyen szinten álló játékosnak soha nem könnyű, mármint favoritként jól teljesíteni. Most végre ő az underdog, hiszen egy kiemelttel találkozik, így a nyomás sem rajta lesz. Ilyenkor tud igazán veszélyes lenni, Pavljucsenkova pedig elég kiszámíthatatlan, Buyukakcaynál gyengébb, rosszabb formában lévő játékosoktól is kapott már ki.

Cagla Buyukakcay-Anasztaszija Pavljucsenkova
Hatharom-tipp: Buyukakcay nyer
TippmixPro @ 2.55

Aki gondolja megjátszhatja a három tippet kombiban is, ami 5.27-szeres pénzt ér a    nál. Oszd meg véleményed a mérkőzésekkel kapcsolatban hozzászólásban vagy fórumunkon a tenisz-kibeszélőben, a további tippjeinket pedig keresd a Protipp-rendszerben!