Roland Garros

Lebeszélt meccs szerb módra?

  • hatharom.com

Íme a Roland Garros szerdai játéknapjának tutija, lutrija és legnagyobb értékkel kecsegtető tippje a férfi mérkőzésekre.

A negyedik játéknap tutija

Szerdán megkezdődnek a második körös küzdelmek, méghozzá az alsó ági összecsapásokkal, tehát a sztárok közül a címvédő Stan Wawrinka, a második kiemelt Andy Murray és a japán Kei Nisikori, illetve a kanadai Milos Raonic lép pályára. Elvileg egyiküknek sem kellene, hogy gondot jelentsen a továbbjutás, talán Raonicnak lehet a legnehezebb dolga, aki egy balkezes hazai teniszezővel, Adrian Mannarinóval meccsel majd. Nyugodt szívvel, mint tuti, rajtuk kívül nem nagyon ajánlanánk senkit, talán még Jack Sock megfontolandó, aki a német Dustin Brownnal csap össze. Az amerikai srác kifejezetten jól mozog salakon, a nagy tenyeresei ezen a borításon is remekül ülnek. Könnyedén letolhatja a pályáról a rasztahajú riválisát, aki trükkös megoldásokból ugyan nem szenved hiányt, ám nem véletlen, hogy Wimbledonon kívül más Grand Slam-tornán soha nem járt a legjobb 32 között. Nem lesz ez sétagalopp Socknak, de mindenféleképp őt várjuk a harmadik körbe.

Jack Sock-Dustin Brown
Hatharom-tipp: Sock nyer
TippmixPro @ 1.16

A negyedik játéknap legnagyobb értékkel kecsegtető tippje

Ha létezik párosítás, amire az ember egyből rávágja, hogy ők bizony maratoni csatát fognak vívni, akkor az az orosz Tejmuraz Gabasvili és a francia Benoit Paire összecsapása. No, nem azért, mert játszottak már ilyet egymás ellen, hanem, mert fejben borzasztó labilisak. Utóbbi esetében ezt láthattuk a nyitómeccsén is, ahol Radu Albot ellen bonyolódott döntő szettes küzdelembe. Igaz, végig kontrollálta a találkozót, de amikor előnybe került, utána azonnal kiengedett. Az viszont látszódik, hogy továbbra is jó formában van, rettentően motivált és kihasználja a hazai közönség támogatását. Paire a meccs favoritja, de az orosszal vigyázni kell, mert ez a legjobb Grand Slam-tornája, erre mindig borzasztóan felszívja magát, és ezen az ágon többek között ő is érezheti azt, hogy ebből újra összejöhet egy nyolcaddöntő. Papíron ez abszolút egy ötszettes derbinek néz ki.

Tejmuraz Gabashvili-Benoit Paire
Hatharom-tipp: 37,5 játék felett
TippmixPro @ 1.75

A negyedik játéknap lutrija

Nagy meccset várunk a két szerb, Dusan Lajovics és Viktor Troicki összecsapásán is. Utóbbiba mindig bízhatunk, szereti megnehezíteni a saját dolgát, de ez esetben nem számít, azért akkora favoritnak, hiszen fiatalabb honfitársa rettentően ügyes kezű játékos, aki képes meglepetést okozni. Troicki esetében arra is számíthatunk, hogy valami susmus lesz a háttérben, tavaly a Grand Slam-tornákon több gyanús meccse is volt, amelyeken általában 2-0-ra meglépett, majd onnan kapott ki. Semmiféleképp sem vártunk sima meccset, ahogyan a bukmékerek sem, 37.5-nél húzták meg a határt.

Dusan Lajovics-Viktor Troicki
Hatharom-tipp: 37,5 játék felett
TippmixPro @ 1.75

Aki gondolja megjátszhatja a három tippet kombiban is, ami 3.55-szörös pénzt ér a    nál. Oszd meg véleményed a mérkőzésekkel kapcsolatban hozzászólásban vagy fórumunkon a tenisz-kibeszélőben, a további tippjeinket pedig keresd a Protipp-rendszerben!