Nemzetközi foci

Ronaldo és Neymar sem biztos, hogy pótolhatná Ibrát - Motta

A PSG középpályása szerint Ibrahimovicot pótolni szinte lehetetlen feladat lenne.

Zlatan Ibrahimovic távozásával beindult a csatárkeresés Párizsban, ezzel párhuzamosan pedig ismét felerősödtek a hangok, melyek szerint Cristiano Ronaldo a francia fővárosban köthet ki. A svéd klasszis azonban legendává vált Franciaországban, így közel sem biztos, hogy van olyan játékos, aki átveheti a helyét - véli Ibra jó barátja és csapattársa, Thiago Motta.

Ibrahimovic 180 meccsén 156 gólt szerzett és 61 gólpasszt adott a PSG-ben

"Például Cristiano Ronaldo és Neymar is hatalmas nevek, akik a pályán gyakran egymaguk nyernek mérkőzést, de abban már nem vagyok biztos, hogy tudnak olyan vezérek lenni, amilyen nekünk volt Zlatan. Márpedig vezér nélkül elkerülhetetlen a visszaesés" - mondta az Eb-keretbe is bekerült olasz játékos.

Közel sem biztos azonban, hogy igazi csillag érkezik majd Párizsba, Nasser Al-Khelaifi elnök házon belül oldaná meg a csatárkérdést. "Cavani ismét régi szerepkörében tündökölhet, befejező csatárként. Sokat várunk tőle, szenzációs csatár" - nyilatkozta Motta az uruguayi játékosról.

A lassan 34 éves Motta kitért saját karrierjére is, amelyről elmondta, vélhetően már nem tart sokáig, és ha befejezi az aktív labdarúgást, szeretne edzősködéssel foglalkozni.

A fogadóirodák szerint Ibra biztosan a Manchester Unitednél folytatja, míg ha esetleg szerződést hosszabbítana Párizsban, pénzünk 34-szeresét kapnánk vissza az egyik brit bukitól.

Melyik csapat játékoas lesz Zlatan szeptember 3-án?
Manchester United 1.13
Bármelyik MLS-csapat 8.00
Al Sadd 12.00
West Ham United 17.00
AC MIlan 19.00
...  
Marad a PSG-ben 34.00