Bulvár

Lewis Hamilton magyar szupermodellel kavar? - fotók

  • Fotók: dailymail.co.uk

A Forma-1 világbajnokát a hétvégén újra együtt látták Palvin Barbarával.

A Forma-1 világbajnoki pontversenyében második helyen álló Lewis Hamiltont és a Victoria's Secret szupermodelljét szombat éjjel Cannes-ban kapták lencsevégre az angol paparazzik, amint egy neves éjszakai klub partijára érkeznek. Az angol Daily Mail cikke szerint Hamilton és Palvin kínosan ügyelt rá, hogy ne legyenek egymáshoz túl közel, ugyanakkor néhány órával érkezésük után egy autóban távoztak a helyszínről. 

A háromszoros Forma-1-es világbajnok autóversenyző már többször mutatkozott együtt a 22 éves magyar szupermodellel különböző gálákon. Persze mindketten állítják, hogy csak barátok, mindenesetre a képek tanúsága szerint nagyon igyekeztek eltakarni arcukat a szenzációhajhász fotósok elöl. 

A Száguldó Cirkusz a hétvégén Monacóba látogat, a legendás pályán pedig a bukmékerek szerint Lewis Hamiltonnak van a legnagyobb esélye a futamgyőzelemre. A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg szorosan követi az angol csapattársát - vagyis úgy fest, újabb hétvégén tarolhatnak a Mercedesek. Ki tudja, talán mi a Barbaránknak köszönhetően Hamilton is visszatalál a győztes útra.

KI NYERI A MONACÓI NAGYDÍJAT?    
L. Hamilton 2.55
N. Rosberg 2.65
D. Ricciardo 7.75
M. Verstappen 8.50
S. Vettel 10.00