Tippics

A spori után egyik olvasónk is megszívatná a Zetét

Úgy tűnik, egyik játékosunk úgy véli, az NB II-ben a Mezőkövesd feljutásáért munkálkodik majd minden és mindenki a hétvégén.

A múlt hétvégi fordulóban történt botrányos események után egyáltalán nem csoda, hogy egyik felhasználónk úgy véli, a 28. körben is minden a Mezőkövesd kezére játszik majd az NB II-ben. A Tippics rendszerébe feltöltött szelvényén ugyanis Tállai András csapatának győzelmére tippel a Budaörs ellen, míg a ZTE-Kisvárda meccsen a borsodiak számára legtökéletesebb forgatókönyvre, a döntetlenre voksol. Mint az látszik a szelvényen, golszerzo nevű userünk nem aprózta el a tétet, tekintélyes összeget nyerhet, ha ülne a kombija a    -n. Van is benne ráció!

Mint ismert, a Zalaegerszeg a Szeged elleni döntetlenjével lépéshátrányba került Pintér Attila együttesével szemben, így amennyiben a Kövesd hozza mindhárom hátralévő meccsét, biztosan ők jutnak fel az OTP Bank Ligába.

A Budaörs elleni felcsúti és a Siófok elleni idegenbeli mérkőzés azonban bőven bukható a borsodi csapat számára, amely nincs kirobbanó formában. A budaörsi együttes utolsó két meccsét megnyerte, balszerencséjükre most azonban albérletbe kényszerültek, így az eredeti időpont és helyszín is megváltozott, a Pancho Arénában feszülnek egymásnak a csapatok.

Büszke vagy egy nyereményre? A 93. percben buktál el egy gigakombit? Meg akarod mutatni a világnak, hogy mi a hétvégi tuti? Töltsd fel szelvényed a Tippics rendszerébe, és nyerd meg kedvenc csapatod szurkolói sálját!

Egyáltalán nem lehetetlen tehát, hogy Pinyőék még buknak egy meccset, márpedig a Zalaegerszeg és a Kisvárda is egy lépésre van csak lemaradva a sárga-kékektől. Az említett két csapat éppen egymás ellen játszik, így ha esetleg a Kövesd nem nyer a Budaörs ellen, és a Zete-Várda meccs nem iksz lesz, úgy ismét leszorul a dobogó második fokáról a Tállai-csapat.

Nem kizárt tehát, hogy a Mezőkövesd biztos feljutásához még szüksége lesz egy-egy botlásra a Zetének és a Kisvárdának is, és igazából a legegyszerűbb verzió az lehet, ha a két csapat valamilyen módon egyszerre botlik.

Nem árt azonban megemlíteni azt is, hogy ha a Kisvárda végezne a második helyen, akkor minden bizonnyal az NB II harmadik helyezettje indulna jövőre az első osztályban, a Várda ugyanis nem kért licencet az NB I-re.

Ti mit szóltok a szelvényhez, jön a gigaodds?

2016-05-21;9117
2016-05-22;9117
186240