Serie A

Valaki tudta, mi fog történni a Napoli-Frosinone meccsen?

Az Olasz Labdarúgó Szövetség nyomozást indított a hétvégi bajnoki kapcsán. Úgy tűnik, valakik tudták, hogy a Frosinone nem fejezi be 11 emberrel a mérkőzést.

Kötelező győzelmet aratott a Napoli a Frosinone ellen múlt hétvégén, ezzel a kékek odaértek a második helyre, és indulhatnak jövőre a Bajnokok Ligájában. Higuaínék sikere nem is volt különösebben meglepetés, győzelmükre 1.10-1.15 közötti szorzót kínáltak csupán a bukik. Ám nem is a végeredményről marad emlékezetes az összecsapást.

A kiállítás 00:14-nél látható

Történt ugyanis a 13. percben, hogy a vendégek játékosa, Mirko Gori piros lapot kapott Domenico Celi játékvezetőtől, miután faultolt Lorenzo Insignével szemben. Az eset nem tűnt kirívónak, még akkor sem, ha az olasz játékos igen hevesen reagált a szabálytalanság tényére. A spori azonban egyből kiállította a 23 éves játékost, mire a Frosinone futballistái megrohamozták őt. A mérkőzést végül 4-0-ra nyerte Higuaín mesterhármasával a Napoli.

A Gazzetta Dello Sport nemrég azonban arról számolt be, az Olasz Labdarúgó Szövetség nyomozást kezdeményezett a mérkőzéssel kapcsolatban, a találkozót megelőzően ugyanis három fogadóiroádánál is nagyobb összegű tétek érkeztek be arra, hogy lesz kiállítás a meccsen a vendégektől. Ráadásul a lap szerint több tétet is Frosinone város körzetéből adták fel.

A Frosinone számára egyébként már semmi tétje nem volt a mérkőzésnek, korábban búcsúztak ugyanis a Serie A-tól

A fogadóirodák a nyomozás lezárultáig nem fizetik ki a nyertes szelvényeket a játékosoknak.

186871