Európa Liga

Ezt várjuk az EL-döntőtől - tippel a hatharom.com

  • hatharom.com

Tippmestereinket és szerkesztőinket kértük fel a tippelésre a Liverpool-Sevilla meccs kapcsán.

Tomihmv

Így, hogy nem spanyol házi döntőt rendeznek az Európa Ligában is, úgy vélem, hogy egy jó iramú, helyzetekben nem szűkölködő találkozóra van kilátás, főleg úgy, ha a Liverpool "Klopposan" játszik. Nem igazán tudok különbséget tenni a felek között, hiszen a Sevilla stabilabbnak tűnik, viszont a Vörösöket egyszerűen nem lehet leírni, ezért is gondolom úgy, hogy a rendes játékidőben nem dől el a találkozó - a döntetlen 3.20-szoros pénzt ér a    -n -. A ráadás mindig lutri, de mivel tippelnem kell, így angol sikerre voksolok.

varin

Álltam én már mindkét oldalon ebben a kérdésben, hiszen az elején a Sevilla végső győzelmére voksoltam, majd nemrég azt tanácsoltam, tessék szépen kiszállni a fogadásból, jobb ugyanis a Liverpool. Nagyon nehéz kérdés, még mindig nem sikerült igazából döntenem a felek között. Úgy hiszem, a bukik kiválóan lőtték be az oddsokat. Szívem inkább a spanyolok felé húz majd és mindig azok közé tartoztam, akik nem értékelték túl egy edző szerepét, de talán Klopp személye mégis 12. emberként funkcionálhat a pályán. Inkább várok egy adok-kapokot, jó kis overes meccset, mondjuk 2-2-es végeredménnyel (12.00 @  ) , mint óvatos futballt. Amikor a Liverpool legutóbb spanyol csapattal játszott a második számú kupasorozat döntőjében, abból történelmi meccs kerekedett ki. Hátha most is így lesz...

mr.blonde

Nemzetközi kupadöntőre fogadni valahol mindig lutri, és mivel az esélyek meglehetősen kiegyenlítettnek tűnnek, ezért erre a meccsre ez most véleményem szerint hatványozottan igaz. Semleges környezetben ez háromesélyes találkozónak tűnik, ezért 3.20-ért talán a döntetlent éri meg leginkább a     kínálatából levenni. 

Andersson04

Tippem, hogy a Liverpool nyeri a trófeát, ami 1.72-szeres szorzón fogadható a     -n. A Sevilla az előző két kiírást megnyerte, így annyira már nem lehetnek éhesek a sikerre, mint a Liverpool, ahol a 2005-ös BL-győzelem óta csak egy hazai ligakupa-siker jött össze. Jürgen Klopp személye is a vörösök mellett szól, és játékosállományban is jobb a Liverpool, főleg a támadószekcióban. A Liverpool jóval nehezebb sorsolással jutott a döntőbe (többek között a Dortmundot, a Manchester Unitedet és a Villarrealt búcsúztatva). Egyedül a sérült-listája rövidebb a Sevillának, viszont két komoly hiányzója is van a spanyoloknak, Reyes és Krohn-Deli nem lesz ott a fináléban, ők meghatározó játékosok voltak idén. Jó szorzón fogadható a 2,5 gól alatti opció (1.75) is, ezt bátran ajánlom, egy döntőben ugyanis nem várok gólzáport.

[2218034] 2016-05-18 20:45:00 Liverpool - Sevillax;