Darts

A Tippmixpro-n fogadhatunk a legjobb szorzón Van Gerwen győzelmére

Ha úgy gondolod, hogy a holland zseni nyeri a Premier League Dartsot, irány a magyar fogadóiroda.

Csütörtök este kiderül, hogy ki nyeri a 2016-os Premier League Darts sorozatot, amely 16 héttel ezelőtt vette kezdetét. Az utolsó estére, mondhatni most már hagyományosan a londoni O2 Arénában kerül sor. Négy játékos, a világelső Michael van Gerwen, a címvédő Gary Anderson, a vb-rekorder Phil Taylor és a kétszeres világbajnok Adrian Lewis száll harcba a dicsőségért, a trófeáért és a 200 ezer angol fontért. 

A holland világklasszist a kezdetek óta az első számú favoritnak tartják a bukmékerek, a második forduló óta gyakorlatilag 1.80 fölé egyszer sem kúszott a szorzója, ami mutatja micsoda kiegyensúlyozott teljesítményt láthattunk tőle. Végig nagyon komoly színvonalon teljesített, közel 108-as tornaátlaggal zárt, ami egészen döbbenetesen magas. Ennek fényében nem meglepő, hogy az oddsmesterek továbbra is őt favorizálják. 

A    -n jelenleg 1.60-as oddson fogadható Van Gerwen-sikere, ami jobb, mint amit például a sorozatot szponzoráló bukméker kínál. De nagyon keresgélnünk kell, ha ennél magasabb oddson kívánjuk megfogadni. Tehát, aki a holland végső győzelmében gondolkozik, annak bátran ajánljuk a magyar fogadóirodát!

Ki lesz a bajnok? - a TippmixPro szorzói
Játékos Odds
Van Gerwen 1.60
Phil Taylor 4.80
Gary Anderson 6.25
Adrian Lewis 12.00