Átigazolás

A Barcelona és a Manchester United kiszemeltje marad Madridban

Saúl Niguez meghosszabbította szerződését az Atléticóval, immáron 2021-ig a BL-döntős játékosa.

Remek szezont fut és immáron alapemberként számol Saúl Niguezzel az Atlético Madrid és Diego Simeone mester. A Bayern München ellen győztes gólt szerző fiatal tehetségért sorban állnak Európa topcsapatai, többek között a Barcelona és a Manchester United is szerette volna soraiban tudni a több poszton bevethető játékost, ám nagyon úgy tűnik, a közönségkedvenc nem megy sehova.

Saúl idén tavasszal vált alapemberré, 47 tétmeccsén 9 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott.

Saúlt ugyanis új szerződése értelmében immáron 2021 nyaráig szerződés köti a Vicente Calderónba - számolt be a BL-döntős klub a hivatalos oldalán. A szignózást követően a játékos és José Luis Caminero sportigazgató is elégedetten nyilatkozott.

Korábban a brit sajtóban arról lehetett olvasni, hogy a Manchester kész letenni akár 31 millió fontot is Saúlért az Atlético Madridnak, ám a játékos ügynöke folyamatosan úgy nyilatkozott, ügyfele szeretne a spanyol fővárosban maradni.

Saúlék az évet jövő hét szombaton zárják, az Atlético Madrid és a Real Madrid a Bajnokok Ligája döntőjében feszül egymásnak Milánóban. A végső győzelemre továbbra is a Real Madridnak van több esélye, míg egy Saúl-gól a nemzetközi bukiknál 6.50-szeres pénzt érne.

A     oddsai a BL-döntőre
Real Madrid Döntetlen Atlético Madrid
2.50 3.00 2.90
[2217817] 2016-05-28 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;