Tipp

Góllal búcsúzhat a legenda

Klose eddig mindkét meccsén betalált hazai pályán a Fiónak, az utolsó találkozóján pedig alighanem rá is játszanak majd.

Búcsúzik Itáliától egy igazi legenda, Miroslav Klose vasárnap búcsút int a Serie A-nak és Rómának, lejár ugyanis a szerződése a Sasoknál. "Szeretnénk, ha mindenki ott lenne vasárnap az Olimpicóban, hogy méltó módon búcsúztathassuk Mirót" - áll a Lazio hivatalos közleményében, utalva arra, bizony a német világbajnok játékosról szól majd ez a mérkőzés.

Klose közel a 38-hoz már nem tudott igazán nagy segítségére lenni a Laziónak, Stefano Pioli mester percekre adott csak lehetőséget neki, Simone Inzaghinál azonban már kapott bőven játéklehetőséget. Hogy öreg róka nem vén róka, arra remek példa, hogy Klose 37 évesen is parádés formában futballozik legalább a szezon végén, hiszen utolsó hat meccsén lőtt hat gólt és adott három gólpasszt. A lengyel származású játékos egyébként eddig kétszer játszott az Olimpicóban a Fiorentina ellen, mindkétszer betalált (1+2 gól)

Amúgy a Lazio-Fiorentina találkozónak egyik oldalról sem lesz hatalmas tétje, egyik fél sem nagyon mozdulhat el jelenlegi pozíciójából, így kvázi minden adott egy laza hangulatú, sok gólos búcsúmeccshez.

A pocsék formában lévő Fiorentina nem fog megszakadni már az utolsó fordulóban, nekik úgy van elszúrva az egész szezonfináléjuk, ahogy van... Ezzel szemben Simone Inzaghi még búcsúzhat három győzelemmel az évtől, Miroslav Klose pedig góllal az őt imádó fanatikusoktól.

hatharom.com-tipp: Miroslav Klose gólt szerez
Odds: 2.38
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 2.00