Tipp

Jobb a Liverpool, szálljunk ki a fogadásból

  • varin

Felesleges lenne már izgulnunk a bázeli fináléban, jó oddson, tisztességes plusszal tudunk kiszállni a márciusi tippünkből.

Március elején gondoltam egy merészet és megfogadtam a Sevilla végső győzelmét az Európa Ligában 7.74-szeres oddsért. Az andalúz csapat bejutott a döntőbe, ám ez talán az a pont, amikor el kell engedni Gameiróék kezét, és azt mondani, "köszönöm, viszem a pénzem".

Szerencsés volt a spanyol csapat sorsolása, ráadásul Fortuna istenasszony fogta is a kezüket a meccsek közben. A Bilbao ellen büntetőkkel jutottak tovább, a Sahtar Donyeck akár nyerhetett is volnak Lvovban az első meccsen, eközben viszont a Liverpool a La Ligában brillírozó Villarrealt és a Dortmundot is elbúcsúztatta, méghozzá nem is akárhogy - vert helyzetből felállva.

A tipp megrakását kizárólag azoknak javaslom, akik megtették a Sevilla végső győzelmét márciusban.

Arról a bizonyos Klopp-mágiáról már sokat beszéltünk, és én őszintén szólva nem szívesen fogadnék egy olyan csapat ellen, ahol egy fanatikus őrült az edző. Igaz, hogy mindkét csapatnak a BL-indulás múlik rajta, de így is úgy vélem, egyszerűen fontosabb a Liverpoolnak a találkozó. Emellett az odds korrektsége sem mellett mehetünk el, 1.81-ért ugyanis nagyon jó egy olyan együttes ellen fogadni, amely otthonától távol idén nem nyert fontos mérkőzést semmilyen sorozatban sem.

Mivel 2 egységgel van 7.74-es oddsunk, ezért 8.57 egységgel megfogadjuk a Liverpool sikerét, akkor mindenképpen 5 egység pluszban szállhatunk ki a fogadásból, ami nem is rossz üzlet.

[2218034] 2016-05-18 20:45:00 Liverpool - Sevillax;