EURO 2016

26-szoros odds? Erre azért dobjunk némi aprót!

Zseniális oddson fogadhatunk arra, hogy Marcus Rashford ott lesz az Európa-bajnokságon.

Nemrég érkezett a hír, hogy az angol válogatott támadója, Danny Welbeck sérülése súlyosabb, mint elsőre tűnt, az Arsenal játékosa könnyen lemaradhat a franciaországi Európa-bajnokságról. Ő már a második angol válogatott, aki néhány napon belül kidől, nemrég Oxlade-Chamberlain sérült meg egy edzésen. Ugyan  Roy Hodsgonnak több opciója is van a játékos pótlására, mi reménykedünk benne, hogy a Manchester United idén feltűnt csillaga, Marcus Rashford lesz az.

"Nem lehet kijelenteni, hogy nem áll készen a tornára. Biztos vagyok benne, hogy megállná a helyét. Igazán fényes jövő áll előtte" - nyilatkozta nemrég a szövetségi kapitány, ugyanakkor elmondta, nem valószínű, hogy Rashfordot kiviszi az Európa-bajnokságra.

A fiatal tehetség azon a listán sincs ott, amely állítólag az angol válogatott 23-as keretét tartalmazza. A névsor néhány napja került ki véletlenül a közösségi oldalakra, ám az Angol Labdarúgó Szövetség azóta tagadta a lista valódiságát, amelyen egyébként is több gyanús pont volt.

Rashford eddig 15 felnőtt mérkőzésén 7 gólt szerzett

Vélhetően Hodsgon 4-5 csatárt visz majd ki a kontinenstornára és nehéz elképzelni, hogy a Kane-Rooney-Sturridge-Vardy négyes ne kapjon meghívót. Azonban ha Rashford produkálna még egy-két meggyőző mérkőzést, akkor igencsak megérné a 26-szoros oddsunkban reménykedni.

Érdekesség, hogy korábban a "zöld" irodánál volt fogadható ez az opció, 21-ről egészen 9-ig csökkent az odds, majd a "halványzöld" iroda is felvette fogadási kínálatába a kerettagságot, előbb 16-szoros, majd 41-szeres, végül a cikk publikálásának idején 26-szoros szorzóval.

Az angol csapat végleges, 23-as kerete május 12-én, csütörtökön derül ki.