Ökölvívás

Készülőben a történelem leghihetetlenebb bokszmeccse

Az MMA és a profi ökölvívás legnagyobb alakjai feszülhetnek egymásnak hamarosan. Itt vér fog folyni!

Elképesztő hírek láttak nemrég napvilágot, állítólag közel van a megegyezéshez Floyd Mayweather ökölvívó és Conor McGregor MMA-s ügynöke, így a két sportág ikonikus alakja akár össze is csaphat a ringben nemsokára.

Mayweather azután rágott be riválisára, hogy Conor nemrég úgy nyilatkozott: "harminc másodperc alatt kiütném Floydot". A tárgyalások állítólag már olyannyira folynak, hogy Mayweather el is pletykálta a közeli barátainak, a következő ellenfele McGregor lesz.

"Nyitott vagyok mindenre, nyitott vagyok arra, hogy beszéljünk róla, szeretem a versenyeket, szeretek harcolni. Örülnék, ha összecsapnánk egymással és úgy hiszem, a nézőknek is különleges élmény lenne" - nyilatkozta az ír pehelysúlyú harcos.

Szakértők szerint egyébként eléggé egyoldalú lenne a küzdelem, hiszen amíg McGregor súlya nagyobb, addig Mayweather mozgása igencsak gyors, mestere a védekezésnek és gyakorlatilag lehetetlen lenne őt megütnie az ír MMA-snak.

Kíváncsian várjuk, összejön-e a legendás csata, amelyről talán még többet beszélnének, mint az egy évvel ezelőtti Pacquiao-Mayweather párharcról, és természetesen az előzetes esélyek megítélése is tartogat izgalmakat. Ti milyen oddsokkal adnátok a meccset?