EURO 2016

Két sztár is kihagyja az Eb-t

A német és az angol válogatott is érzékeny veszteséget szenvedett el.

Néhány órán belül látott napvilágoit két szomorú hír, vagyis hogy az angol válogatott szélsője, Alex Oxlade-Chamberlain és a Nationalelf középpályása, Ilkay Gündogan is kihagyja a 2016-os kontinenstornát.

"Nagyon szomorú hír, ugyanis már éppen felépült sérüléséből, éles volt az edzéseken, mentálisan is készen állt a folytatásra" - nyilatkozta Arséne Wenger Chamberlainről, aki hétfőn szenvedett súlyosabb sérülést, melynek következtében július előtt edzésbe sem állhat.

Szintén a héten került partvonalon túlra a Dortmund klasszisa, Ilkay Gündogan, akinek sokkal súlyosabb a sérülése, mint azt gondolták volna a Borussiánál. A gelsenkircheni születésű játékos hátsérülés miatt már kihagyta a 2014-es világbajnokságot és nagyon úgy tűnik, hogy lemarad mind az idei Eb-ről, mind pedig annak a lehetőségéről, hogy a Manchester Cityhez távozzon.

A júniusi Európa-bajnokságnak már nem tisztán a németek a favoritjai, a franciák ugyanis beérték Joachim Löw együttesét a   -nál, míg az angolok szorzója 11.00-ról csökkent 9.00-ra.

Melyik csapat nyeri az Európa-bajnokságot?
   
Franciaország 4.25
Németország 4.25
Spanyolország 6.00
Anglia 9.00
Belgium 11.00
Magyarország 250.00