Bajnokok Ligája

Nem reagálnak a bukik a Real baljós helyzetére

Hiába kérdéses Cristiano Ronaldo és Karim Benzema játéka a BL-visszavágón, a madridiak szorzója nem nő.

Sem Karim Benzema, sem pedig Cristiano Ronaldo nem lépet pályára ma délután San Sebastianban, sőt még a keretbe sem lettek nevezve a Sociedad elleni bajnokin. A francia támadó sérülése tűnt előzetesen súlyosabbnak, ám a portugál klasszis esetében sem biztos, felépül a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-visszavágóra. Hiába azonban a kérdőjelek, a bukik nem aggódnak Zidane csapatának sorsa felől.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Real Madrid 2.90
Atlético Madrid 3.35
Bayern München 3.50
Manchester City 7.50

Madridban egyébként igen nagy vihart kavart a két sztár állapota, állítólag az öltözőn belül a csapatorvost Jesús Olmót kritizálták többen is. A szakember vélhetően félrediagnosztizálta a játékosokat, mindketten súlyosabban sérültek meg, mint azt Olmo először gondolta, emiatt nem léphetett pályára CR7 az Etihad Stadionban és emiatt játszott Benzema mindössze egy félidőt, azt is pocsékul.

Az információk tehát némiképp ellentmondásosak, könnyen lehet, hogy csak egy órával a BL-találkozót megelőzően kapunk információt arról, hogy vajon milyen csatársorral is áll fel a Real Madrid. A 0-0-s első mérkőzés mindenesetre óvatosságra intheti a Blancókat, a Manchester City ugyanis Párizsban is életveszélyesen kontrázott, márpedig egy bekapott gól sokba kerülhet a fővárosi gárdának.

A fogadóirodák viszont nem törődnek a "BC" állapotával, a Real végső győzelmének szorzója napok óta stagnál, néhol még csökkent is. A két játékos sérülése inkább a visszavágó háromesélyes fogadásában mutatkozik meg, van ugyanis, ahol néhány századot emelkedett a hazai győzelem oddsa.

Oddsváltozások a nyitó szorzókhoz képest
  Real Madrid Döntetlen Manchester City
Nyitó odds (04.27) 1.54 4.52 6.65
Szombati odds (04.30) 1.63 4.26 5.84
Internetes bukméker
2016-05-03;42
2016-05-04;42