NB I

Nem akarjuk befolyásolni a bajnokságot - Hemingway

A Budapest Honvéd tulajdonsa szerint nem lehetetlen, hogy a Puskás Akadémia kivívja szombaton a bennmaradást. A két együttes egymás ellen lép pályára az utolsó fordulóban.

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a DigiSport Reggeli Start című műsorának csütörtöki adásában beszélt a kispesti csapat helyzetéről és az utolsó forduló várható izgalmairól.

"A szombati mérkőzés pont olyan lesz, mint a többi - jelentette ki a tulajdonos. "Teljes erővel mentünk neki a Békéscsabának, most is így lesz. Nem akarjuk befolyásolni a bajnokságot, mindig keményen küzdünk, minden meccsen nyerni akarunk. Most is így lesz, szeretnénk elérni a hatodik helyet, mert úgy többet játszhatunk otthon a következő szezonban.” - fogalmazott

Hemingway elmondta, nincs problémája azzal, hogy a felcsúti klub Puskás Ferenc nevét használja, valamint elárulta azt is, nem kínált fel prémiumot játékosainak arra az esetre, ha szombaton nyernek. „Szombati ellenfelünk az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkezik Magyarországon. A Ferencváros és a Videoton után a Puskás Akadémia kerete a legerősebb. Nagy meglepetés számomra a jelenlegi pozíciója.” - fogalmazott a tulajdonos, aki arra kérdésre, hogy melyik együttes esik ki a Békéscsaba mellett, nem tudott választ adni.

A komoly botrányt kavaró MTK-Vasas mérkőzés kapcsán a kispesti klubelnök azt mondta, úgy véli, helyes döntés volt, hogy Dunaújvárosba vitték a mérkőzést. „Semmi különöset nem látok ebben. Az emberek szeretnek összeesküvés-elméleteket gyártani. Ugyanez volt tavaly velünk is, amikor a Bozsik-stadionban játszott az MTK, az ellenünk játszott meccset levitték Felcsútra.” 

[2005959] 2016-04-30 17:00:00 Puskás Akadémia - Honvédx;
2016-04-30;212
184980