Tipp

Már megint a Tigriseket szívatnám

  • varin

A jobb forma és a meggyőző idegenbeli teljesítmény miatt az Oakland győzelmére voksolok.

Sportágat váltunk, állatot nem! Kedd este hiába ajánlottam ki Lasse Vibe gólját a Hull City ellen, a dán fiú végül nem játszott egy percet sem, így fogadásunk érvénytelen lett. A Tigrisek egyébként nyertek 2-0-ra, ám úgy hiszem, csütörtök hajnalban "testvércsapatuk", a Detroit Tigers már kevésbé lesz sikeres az MLB-ben.

A hazai pályán nagyon gyengén szereplő Detroit Tigers (3-6) fogadja a liga egyik legjobb idegenbeli mérlegével (8-3) rendelkező Oakland Athletics csapatát. Amúgy is az A's lényegesen jobb formában van, hiszen amíg a zöldek utolsó tíz meccsükből hetet nyertek, addig a Tigers ugyanannyit bukott. No, de ez az a sportág, ahol butaság lenne csupán ezekből a tényezőkből kiindulni, lássuk hát a kezdő pitchereket a csapatoknál.

A michigani gárdánál Justin Verlander kezd ma, aki nem kezdte túlságosan jól az idei évet. Négy meccsen dobott, 1-2-es mérleggel áll, 5.79-es ERA-val. Habár a strikeoutokat szépen dobálja, sok runt enged, ami nyilván jelentősen ellensúlyozza a K-kat.

Az Oaklandnél Sonny Gray kezd, aki parádés évet zárt tavaly is, 31 meccsen 2.73-as ERA. Pont ennyi idén is a statisztikája, mindössze egyszer kapott ki vele az A's és emellett nagyon kevés hitet is enged, 26.1 inning alatt csak 22-szer ütötték meg. Karrierje során kétszer dobott a Tigers ellen, de 14 inning alatt csupán 4 runt és 2 sétát engedett, de dobott 12 strikeoutot.

A tegnapi, 5-1-gyel végződő Oakland-győzelem után ma is hasonló teljesítményt várok a csapatoktól. Gray-t aligha ütik majd meg 2 runnál jobban, Verlander viszont idén nem az igazi, ráadásul az Athletics idegenbeli teljesítménye tiszteletet parancsoló.

hatharom.com-tipp: Oakland Athletics
Odds: 2.05
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 1.93
A fogadás érvényességéhez a dobóknak kezdeniük kell