Bulvár

Néhány embert nagyon gazdaggá tesz a Leicester

  • hatharom.com

Az egyik híres angol fogadóiroda nyilvánosságra hozta az adatait a Leicester City bajnoki címére megtett fogadásokat illetően. Tessék kapaszkodni, ez most fájni fog.

Csodát tesz a Leicester?

Miután hétfő este nagy meglepetésre a Tottenham csak 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a West Bromwich Albion ellen, így az élen álló Leicester City előnye hét pontra nőtt a Premier League-ben. Mivel már csak három forduló van hátra az angol bajnokságból, így szinte biztos - a bukiknál 1.05 körül fizet -, hogy a Rókák világraszóló sikert aratnak. 

Az egyik legnagyobb múltú angol fogadóiroda a minap nyilvánosságra hozta a Leicester City bajnoki címére vonatkozó fogadások adatait. Az iroda közölte: közel 3 millió fontot kell majd kifizetnie a Leicester bajnoki címe után. 

A szóban forgó buki a szezont megelőzően 5000/1-hez (5001.00) kínálta a Rókák bajnoki címét, ami 0,02% esélynek felelt meg. A bukméker tájékoztatása szerint ezen az oddson összesen 25 játékos (24 férfi és egy nő) játszotta meg Claudio Ranieriék végső sikerét, de a játékosok 40 százaléka már időközben kifizetést kért. A többiek viszont még jobban járnak. 

Az egyik szerencsés jövőbelátó 35 fonttal tette meg a Leicester aranyérmet, így ő 191,128 fontot vághat zsebre hamarosan. Egy 39 éves úriember 5 fonttal pakolta meg a Leicester, amikor bejelentették, hogy Ranieri átveszi a csapatot. Két fontra való összeget már felvett (5468), de a többit bent hagyta, így hamarosan újabb 15 ezer fonttal lehet gazdagabb. 

Bár a Leicester kiválóan indította a szezont - hat meccs után 12 pont állt a csapat neve mellett -, a bukik nem vették komolyan a gárdát, így menet közben is brutális oddson lehetett fogadni az aranyérmükre. A legnagyobb nyereményt egy guilfordi fogadó nyerheti, aki 75 fonttal fogadta meg a Rókák sikerét, 1500/1-es (1501.00) oddson, ő 750 000 fonttal lesz gazdagabb. 

Az iroda közölte: összesen 3,015,673 fontot fizet majd ki a Leicester bajnoki címére, az 5000/1 szorzó pedig fennállása legnagyobb nyertes fogadását jelenti. Azért félteni nem kell a bukikat, az Arsenal, a Chelsea, a City vagy a United bajnoki címére vélhetően milliós nagyságrendekben érkeztek a tétek.

184314