Tipp

Dán támadó keserítheti a Tigriseket

  • varin

Hat meccsen hat gól! Reményeim szerint a Brentford dán támadója folytatja remek formáját.

Sok gólos, izgalmas meccsre számítok a Championship kedd esti mérkőzésén, mindkét fél számára megvan ugyanis a motiváció a három pont begyűjtésére. A Hull City a jó playoff-helyért, a Brentford az első tíz hely valamelyikéért játszik.

"Szeretnénk folytatni remek formánkat, mert nagyon motiváltak vagyunk, hogy mi legyünk a legjobb londoni csapat, megelőzve a Fulhamet és a QPR-t. Ráadásul jó lenne az első tízben is végezni. A csapatom rendben lesz kedd estére, többen fáradtsággal küzdenek ugyan, de jól mozogtak azok a játékosok a hétfői edzésen, akikre számítok majd a Hull ellen" - nyilatkozta Dean Smith.

És bizony a Brentford mindent meg is tesz, hogy szépen zárják a szezont, a liga egyik legjobb formájában lévő csapataként az utolsó hat meccsükön 16 pontot szereztek és lőttek 16 gólt, ami nem akármi. Ebből a brillírozásból vastagon, mégpedig hat góllal vette ki a részét a 29 éves dán válogatott Lasse Vibe (41/13), aki minden valószínűség szerint a Hull ellen is a kezdőcsapat tagja lesz. Túl sok opciója amúgy sincs Dean Smith mesternek, hiszen Philipp Hofmann (22/4) még nincs tökéletes állapotban, míg Scott Hogan (5/3) hiába tért vissza remekül hosszú sérüléséből, az edző elmondása szerint inkább a szombati bajnokira tartogatja a fiatal angol játékát.

Ami a Tigriseket illeti, a szezon előtt én sima bajnoki címet adtam vonla nekik, de legrosszabb esetben is egyenes feljutásra predesztináltam őket, ám az elmúlt hetekben akadozott a szekerük. Öt meccs alatt csak nyolc pontot gyűjtöttek és kaptak tíz gólt - közte négyet a Derby County ellen. A hazaiaknál ráadásul ismételten kimarad Michael Dawson, az egyik kezdő középhátvéd, így hátul megint lehetnek gondok a stabilitással.

A Brentford együttese valószínűleg erre a meccsre a 4-2-3-1-es felállást választja, ahol Vibe lesz az ék. Hát, nosza, Lasse, lássunk egy gólt tőled ma is!

hatharom.com-tipp: Lasse Vibe szerez gólt
Odds: 3.75
Eddig éri meg: 3.25
Tét: 3/10
[1988052] 2016-04-26 20:45:00 Hull City - Brentfordx;