La Liga

Butaság lenne nem a Barcára fogadni!

Ráadásul a katalánok végső győzelmére szinte sehol nem adnak olyan jó oddsot, mint a Tippmixprón!

Ki ne tudná, elfogyott a Barcelona előnye az élen, csupán a jobb egymás elleni eredmény okán vezetik a tabellát a katalánok az Atlético Madrid előtt és egy ponttal előzik meg a Real Madridot. A zsinórban elszenvedett három vereség már a fogadóirodákat is megingatta abéli hitükben, hogy Luis Enrique gárdája emelheti fel idény végén a bajnoki serleget, ám két igencsak erőteljes érvünk van arra, hogy miért is lesz mégis a Barca a végső befutó.

A hátralévő öt forduló menetrendje
Barcelona (76) Atlético Madrid (76) Real Madrid (75)
Deportivo (i) Bilbao (i) Villarreal (o)
Gijón (o) Malaga (o) Rayo Vallecano (i)
Betis (i) Rayo Vallecano (o) Sociedad (i)
Espanyol (o) Levante (i) Valencia (o)
Granada (i) Celta Vigo (o) Deportivo (i)

Mint látható, Messiék kizárólag alsóházi csapatok ellen játszanak, ha szerencséjük van, akkor például az utolsó körben a Granada ellen úgy, hogy a piros-fehéreknek már nem is lesz semmi tétje. A másik két idegenbeli mérkőzés elsőre karcosnak tűnik, de a La Coruna "jön eggyel" a Barcának a tavaly év végi egy pontért, míg a Betis már rég nem pörög 100%-on.

Ugyanakkor a két riválisnak bőségesen lesznek bukható meccsei, hiszen az Atlético utazik még Bilbaóba, a Celta ellen már befürödtek a kupában, a Levante pályáján pedig öt meccse, azaz 2007 óta nyeretlenek a fővárosiak. Madrid lila-fehér felében szintén van ok aggódásra, a Villarreal nem könnyű falat egy csapat számára sem, a Valencia évek óta nagy mumusnak számít és két éve éppen a Denevérek ütötték el Ronaldóékat a bajnoki cím lehetőségétől, a Sociedad pedig nemrég a Barcát is elkalapálta hazai pályán.

A másik teljesen egyértelmű érv a Bajnokok Ligája, hiszen a Barcelonának már nincsenek ilyen jellegű kötelezettségei, a két madridi csapatnak azonban még igen, a feszített tempó tehát inkább őket sanyargatja majd, nem a katalánokat.

Több helyen is azt lehet olvasni, hogy amennyiben a Barca nem nyerni meg mind az öt hátralévő mérkőzését, elbukják a La Ligát, nekik inkább azt javasoljuk a hátralévő öt meccsen nyeressék a katalánokat, hiszen így biztosan 1.55 feletti szorzót kapnak, ám szerintünk a két rivális még legalább egyszer, de talán kétszer is botlani fog, így a Tippmixpro által kínált 1.55-ös szorzó nagyon megéri.

hatharom.com-tipp: Barcelona nyeri a bajnoki címet
TippmixPro @1.55
185816
9671#00