Sportfogadás

Újabb nyertes hét a Protippben

  • hatharom.com

Az előző hetihez hasonlóan a múlt héten is szép pluszban zárt a Protipp-rendszer, így szép profitra tehetett szert, aki figyelemmel követte a tippmestereket.

A mögöttünk hagyott héten is a minőség dominált a mennyiség helyett, hiszen tippadóink összesen 19 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ami után +9,74 egység összesített eredményt sikerült elérniük. A legeredményesebb tippadó Tomihmv volt, aki négy tippjéből hármat eltalált, ezzel pedig +10,9 egység profitot könyvelhetett el. A legnagyobb nyereménye is az ő nevéhez fűződik, a Mezőkövesd focicsapatának és a Jászberény kosárcsapatának sikerét magába foglaló szelvényével +6.65 egységet termelt. 

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!