Karrier

Verratti a futball Picassója

Arrigo Sacchi nem győzte dicsérni az olasz futball talán legnagyobb tehetségét, Marco Verrattit.

Nagyon fontos hiányzója lehet a PSG együttesének a Manchester City elleni BL-visszavágón, Marco Verratti ugyanis még mindig sérüléssel küzd. A 23 éves középpályás a PSG talán legértékesebb játékosa, a piaci értéke 50-60 millió euró körül mozog. Az olasz labdarúgás egyik legnagyobb tehetségéről a Squadra Azzurra egykori szövetségi kapitánya, Arrigo Sacchi mondta el a véleményét.

"Verratti igazi tehetség. Jól ismerem őt, dolgoztam vele az olasz utánpótláscsapatoknál. Rendkívül képzett játékos, az egyik legígéretesebb futballista, akivel valaha együtt dolgoztam. Ha össze kéne hasonlítanom valakivel, Picasso lenne az. Kiszámíthatatlan! Fizikailag nem a legerősebb játékos, de intelligenciában messze a többiek felett áll.

Még mindig fejlődik, de már most mindene megvan, hogy igazi bajnok legyen. Ráadásul messze van még a 28-30 éves kor, amikorra a játékosok elérik a legjobbjukat. Hogy a PSG más csapat lesz-e nélküle, azt nem tudom. De nincs számomra nélkülözhetetlen játékos, még a legnagyobbak, mint Van Basten vagy Gullit sem voltak azok" - nyilatkozta a 70 éves mester.

Verratti február 20-án sérült meg, és habár egyes források szerint már nincs gond a lágyékával, játéka kérdéses Manchesterben.

A 2-2-ről induló francia bajnok szorzója 2.25, míg ha a Manchester megőrizné félgólos előnyét, 1.57-szeres pénzt nyernénk a    -tól.

[2205026] 2016-04-12 20:45:00 Manchester City - Paris Saint Germainx;