La Liga

Mi megmondtuk, hogy újra nyitott a bajnokság!

A katalánok újabb botlásával nem várt izgalmak várnak ránk a La Ligában. Két madridi egy ellen!

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?
   
Barcelona Atlético Madrid Real Madrid
1.10 13.25 13.75

Jött a menetrend szerinti zakó az Anoetában, a fővárosi csapatok azonban nem hibáztak. A Barcelona előnye tehát tovább olvadt, Messiéknek azonban még mindig van egy meccs fórja az Atlético előtt és négy pont a Real Madriddal szemben. Furcsa módon a bukik egyáltalán nem tartják reálisnak, hogy bármelyik csapat beéri a Barcát, de hogy ezt eldöntsük, nem árt megnézni a csapatok sorsolását is.

A bajnokaspiránsok sorsolása
  Barcelona Atlético Madrid Real Madrid
33. forduló Valencia Granada @Getafe
34. @Deportivo @Athletic Bilbao Villarreal
35. Sporting Gijon Málaga @Rayo Vallecano
36. @Betis Rayo Vallecano @Real Sociedad
37. Espanyol @Levante Valencia
38. @Granada Celta Vigo @Deportivo

És tulajdonképpen a fenti táblázatot látva ki is rajzolódik számunkra, miért 1.10 a szorzó, hiszen a Barca sorsolása kilométerekkel könnyebb, mint a két riválisé. A Real ráadásul négyszer játszik idegenben, és a hazai meccsek sem tűnnek sétagaloppnak. Ahhoz tehát kisebb csoda kéne, hogy a katalánok elbukják az elsőséget, az viszont egyáltalán nem lenne váratlan, ha a Real Madrid csak a dobogó alsó fokára férne fel.

Érdemes tehát figyelni a bukmékereket, hátha ajánlanak fogadási lehetőséget az ezüstéremre, ott ugyanis még nagy harc várható, és egy 1.80 feletti szorzót az Atlético Madridra bizony hálás szívvel fogadnánk.

185816